Kur tad piezvanīt, kad ir izlūzusi slēdzene vai, piemēram, nobloķētas auto durvis?

Katrs no mums savā dzīvē var saskarties ar tāda veida nevēlamām situācijām, kā durvju atslēgu nozaudēšana vai arī ārdurvju aizkrišana. Tieši šo jau var attiecināt ne tikai uz dzīvokļa durvīm, taču arī reizēm auto atvēršana var arī veicināt sava veida grūtības, ja iesprūst slēdzene vai varbūt nozūd pati atslēga. Ja tā pazūd, šeit var izlīdzēt draugi vai radinieki, kuriem jau ir dublikāts. Taču eksistē situācijas, kad mājoklis ir slēgts no iekšpuses, bet nav neviena, pie kura vērsties pēc palīdzības, vai automašīnas ārdurvis ir iestrēgušas un vēl viena atslēga te neko neizlīdzēs. Doma izsist durvis nebūtu labākais risinājums ne priekš mājas, ne auto.

Kā saprast, kas nav kārtībā ar pašu durvju slēdzeni?

Parasti, ja slēdzeņu atvēršana būtu neiespējama, pie tam tas ir brāķa dēļ, tajā gadījumā tas protams ir jālabo. Tomēr pat visaugstākās kvalitātes durvju slēdzenes laika gaitā nolietojas un to izmantošana kļūst sarežģīta. Produkti, kuri ražoti no maiga tērauda vai alumīnija, saplīst visātrāk.
Jaunās mājās slēdzenes un to mehānismi parasti tiek arī bloķēti dabīgas mājas nosēšanās dēļ. Mājai nosēžoties, durvju ailes nobīdās un tādējādi pasliktinās arī slēdzeņu daļu stāvokli. Uzkrātie putekļi, kas tad iekļūst pašā slēdzenē, izraisa tās funkciju bojājumus. To pat var attiecināt arī uz tiem momentiem, kad nevar būt īstenota auto durvju atvēršana. Dažreiz būtu vajadzīga vienīgi nebūtiskas slēdzenes kādas daļas iztīrīšana un maiņa. Citreiz nodiluma vai nodiluma pakāpe ir tik augsta, ka to nevar atjaunot, un ir vieglāk nekavējoties mainīt visu kopā.
Durvju slēdzenes varētu būt salūzušas pat, ja pret jebkāda veida durvīm rīkojas ar fizisku spēku, cērtot durvis ciet. Tas bez šaubām jau var sekmēt to, ka Jums var tikt nepieciešams durvju remonts.

Prasmīgu darbinieku sos durvju atvēršana – atrodi sev profesionāli!

Parādījās apgrūtinoša auto durvju atvēršana un vajadzīgs sos serviss? Tomēr ir jāzina tieši tās vietas, pie kā var griezties. Bez šaubām, parasti mēs jau varam piezvanīt apdrošinātājam, gadījumā ja mums ir iekļauta sos durvju atvēršana. Bet ir kompānijas, kur tiks sniegts konkrēti profesionāls slēdzeņu serviss. Kā tad tādu kompāniju atrast? Galvenais ir un būs izlasīt pilnīgi visas iespējamās atsauksmes. Nekas nav tik būtisks, kā citu klientu redzējums, turklāt nebūs nozīmīgi vai arī servisa darbs jau bija seifu atvēršana vai durvju remonts. Tam visam bija jābūt izdarītam labi. Meklējot uzņēmumu, paceliet interesējošos jautājumus, jo tad varēsiet sajust, vai otrā galā jau ir speciālists. Un, protams, necentieties uzlauzt ārdurvis paši, tā kā Jūs jau varat tikai sabojāt tās un būs jāveic maiņa. .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *