KURĀ E- IEPIRKŠANĀS VIETNĒ VAR SAMEKLĒT LĒCAS?

Dažāda veida redzes korekcijas līdzekļi daudziem ir ikdienas nepieciešamība. Ir vairāki veidi, kā uzlabot savu redzi – brilles, acu lāzeroperācija un arī kontaktlēcas. Arī specifiskāku redzes problēmu koriģēšanai, mūsdienās ir iespējams izmantot kontaktlēcas, kas noteikti daudziem atvieglos ikdienas gaitas. Ne tikai pieaugušie, bet arī bērni var izvēlēties dažādus redzes korekcijas veidus.

Kontaktlēcas var ērti iegādāties arī internetā, kas nozīmē arī ātru piegādi un zemākas cenas. Pirms tam ieteicams pārbaudīt redzi, lai noskaidrotu, kāda stipruma lēcas ir nepieciešamas.

LIELS KONTAKTLĒCU KLĀSTS ONLINE VEIKALOS

Visplašākais preču klāsts ir atrodams optikas preču veikalos internetā. Ir dažādi veidi kā izvēlēties piemērotākās lēcas, saistīti gan ar redzes īpatnībām, gaumi un valkāšanas paradumiem. Arī pašas kontaktlēcas tiek iedalītas pēc tā, kā tās ir paredzēts valkāt un pēc tā, kādā redzes problēmām tās ir paredzētas. Lēcas tiek iedalītas vienas dienas lēcās, divu nedēļu lēcās, mēneša lēcās, trīs mēnešu un pusgada lēcās. Kontaktlēcas ir ērts risinājums gan tiem, kuriem ir tuvredzība, gan tālredzība un astigmātisms. Tiem, kuri vēlas papildināt savu imidžu, iespēja iegādāties krāsainās kontaktlēcas un arī lēcas, ar dažādiem zīmējumiem.

PLAŠS KONTAKTLĒCU KLĀSTS E- VEIKALĀ

Optikas preču cenas nekad nav bijušas no tām zemākajām. Kā jau daudzas citas preces, arī kontaktlēcas un brilles ir visizdevīgāk iegādāties tieši atlaižu laikā. Piemēram dienas kontaktlēcas ir iespējams iegādāties dažādā skaitā – sākot no pietiekoša daudzuma nedēļai un beidzot līdz pat gadam. Finansiālā ziņā tas ir daudz izdevīgāk kā briļļu iegāde. Kontaktlēcu cenu nosaka arī tas, kādi ir lēcu valkāšanas paradumi, jo dažādām lēcām tiek piemērotas dažādas cenu kategorijas. Iespējams iegādāties arī multifokālās lēcas, kuru cena ir vidēji 30 eiro.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *