PĀRDOMĀTAS, LATVIJĀ VEIDOTAS SUDRABA ROTAS

Dažāda veida juvelierizstrādājumi vienmēr ir bijuši dāmu vājība jebkurā vēstures laika posmā. Tie simbolizē ne tikai stāvokli sabiedrībā, bet ir arī lieliska investīcija un sava ārējā izskata pilnveidošanas līdzeklis. Ļoti daudzi izvēlas ikdienā valkāt dažādas rotaslietas, jo tās lieliski papildina koptēlu. Juvelieris ir profesija, kas ikdienā strādā ar dažādiem dārgmetāliem un dārgakmeņiem, lai radītu skaistas rotaslietas.

Prasmīgam amata meistaram problēmas nesagādās arī rotu pielāgošana vai pat labošana nepieciešamības gadījumā. Pareiza rotu lietošana un arī kopšana ir to ilgmūžības pamatā. Šādi noteikumi ir attiecināmi uz jebkāda veida dārgmetālu izstrādājumiem, neatkarīgi no tā vai tajos ir arī dārgakmeņi vai pusdārgakmeņi. Kvalitatīvas sudraba rotas ne tikai ilgi kalpos, bet izskatīsies gana gaumīgi pie jebkura tērpa un jebkurā dzīves situācijā.

SUDRABA PRAKTISKĀS ĪPAŠĪBAS, KAS TO RADA PAR FAVORĪTU

Mūsu pusē vispopulārāko rotaslietu sarakstā var minēt gredzenus, auskarus un dažādas kaklarotas. Kā populārāko dārgmetālu var minēt zeltu un sudrabu un to labprāt valkā kā sievietes, tā vīrieši. Šīs līdera pozīcijas sudrabs dala ar zeltu, kas ir tik pat populārs, īpaši vecāka gadagājuma klientu vidū. Prasmīgam juvelierim būs pa spēkam tikt līdzi klientu domu lidojumiem, vēlmēm un vajadzībām, izmantojot arī ne tikai dārgakmeņus un pusdārgakmeņus, bet arī dažādus dabas dotus elementus, kuriem daudzi no mums vienkārši paietu garām, piemēram, jūras izskalotus stikliņus.

IEGŪSTI JAUNAS ROTAS PĀRKAUSĒJOT VECĀS!

Rotu apkope un labošana sniedz iespēju pagarināt rotu kalpošanas laiku. Prasmīgi meistari spēs rotas arī pārveidot un pielāgot, ja radīsies tāda nepieciešamība. Interesants ir pakalpojums, kura ietvaros piedāvā izveidot rotu dublēšanu, kas palīdz tikt pie tāda paša pazudušā auskara vai jebkādas citas rotaslietas, kas ir neatgriezeniski saplīsusi vai pazaudēta. Rotu pārveidošana sevī ietver gan izmēra samazināšanu, gan, piemēram, kaklarotu posmu izņemšanu, lai tā labāk derētu, gan dažādus cita veida darbiņus, kas rotas vizuāli nepadara atšķirīgākas kā iesākumā. Rotas iespējams arī pārveidot, pārkausējot savas esošās un savu laiku nokalpojušās, jaunās un interesantās. Rotu kopšanai noteikti nepieciešams izmantot tieši juveliera ieteiktos līdzekļus, lai nebojātu metālu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *