KĀ IZVĒLĒTIES JAUNAS MAŠĪNAS RIEPAS?

Ceļu satiksmes drošībai ir jāpievērš īpaša uzmanība tieši gada vēsajā laikā, un liela loma ir riepu kvalitātei. Viens no galvenajiem riepu kvalitātes rādītājiem ir protektora dziļums, kuram jābūt piemērotam braukšanai ziemas apstākļos. Labas riepas nav lētas, taču tās arī nav kosmiski dārgas, bet taupīt uz riepu kvalitāti nav ieteicams nevienam autovadītājam. Ja nepieciešams saprast, kādas riepas būs piemērotas, riepu garāžas darbinieki spēs palīdzēt, īpaši, ja esat jauns auto vadītājs.

Riepu, disku un riteņu apkope vismaz reizi sezonā ir nepieciešama jebkurai automašīnai, lai diagnostikas laikā būtu laicīgi iespējams noteikt un novērst radušās problēmsituācijas, ja tādas ir izveidojušās.

SERVISA APKOPE RIEPĀM UN DISKIEM

Riepu, riteņu un disku apkope ir vienots pakalpojumu kopums. Riepu diski nav tikai dekoratīvs elements. Riepu garāžā ne tikai veiks disku diagnostiku, bet arī labošanu un nomaiņu, ja tāda nepieciešama. Vēl viens populārs pakalpojums, kā dēļ tiek izmantoti riepu garāžas pakalpojumi, ir riepu uzglabāšana ārpus sezonas, jo, kā zināms, riepas ir jāmaina sākoties ziema un vasarai( vairāk informācijas skatīt te – riepu centrs). Riepu cenas ir atkarīgas no ražotāja, tipa un citiem kritērijiem. Ņemot vērā to, ka autovadītāju paradumi uz ceļa mēdz būt ļoti dažādi, atšķiras arī braukšanas stili, kas ietekmē riepu tehnisko stāvokli un ilgmūžību.

JAUNU ZIEMAS, VASARAS UN VISSEZONAS RIEPU IEGĀDĀŠANĀS

Riepu servisi piedāvā iegādāties gan jaunas, gan mazlietotas riepas. Visbiežākais iemesls tam, kādēļ autovadītāji izvēlas iegādāties mazlietotas riepas un to komplektus, ir cena, kas var būt ievērojami mazāka. Nevajag bīties no tā, ka riepas ir jau lietotas, jo riepu serviss tās pārbauda un atzīst par drošām lietošanai. Lietotas riepas vislabāk pirkt sertificētos servisos, nevis caur sludinājumiem, jo “no rokas” pirktām riepām nav garantijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *