KUR ATRAST ZĪMOLU DARBA APĢĒRBUS?

Darba ražīguma un produktivitātes apmērs ir atkarīgs arī no darbinieka apģērba. Rīga atrodams darba apģērbu veikals, kas plašā klāstā piedāvā kvalitatīvu un zināmu zīmolu darba apģērbu. Gan Helly Hansen, gan Tamrex darba apģērbi un apavi kalpos godam gan tiem, kuri strādā ārpus telpām, gan tiem, kuri veic iekšdarbus. Svarīgi, lai darbinieki savās darba vietās jūtas ērti.

Kvalitatīvs darba apģērbs un individuālās aizsardzības līdzekļi nodrošina papildus komfortu, lai darbs ritētu raiti. Pēc padoma var vērsties pie veikala konsultantiem, kas palīdzēs atrast piemērotāko, balstoties budžetu un darba specifiku. Preču klāsts regulāri tiek atjaunots un papildināts. Kvalitatīvs darba apģērbs ceļ darbinieka pašvērtējumu, kas attiecīgi ceļ arī darba ražīgumu, tādēļ labs darba apģērbs noteikti ir uzskatāms par investīciju.

ATSTĀJ LABU IESPAIDU, IEGĀDĀJOTIES LABU DARBA APĢĒRBU

Latvijā un arī Skandināvijā, Helly Hansen ir viens no pieprasītākajiem zīmoliem, kad nepieciešams iegādāties darba apģērbu. Šī zīmola apģērbu funkcionalitāte ir ļoti novērtēta. Tie ir populāri dēļ savas ilgmūžības, funkcionalitātes un askētiskā, bet profesionālā izskata. Helly Hansen apģērbus bieži vien iegādājas tie uzņēmumi, kuru darbiniekiem ilgas stundas jāpavada ārā, jo tie spēj uzturēt siltumu. Labs un kvalitatīvs darba apģērbs, kas izskatās lieliski un ir funkcionāls, spēlē tik pat lielu lomu, cik kvalitatīvs uzvalks. Savai nozarei piemērotu darba apģērbu nebūs grūti piemeklēt, jo veikala klāsts regulāri tiek papildināts.

VEIKALA KLĀSTA PIEDĀVĀJUMI KLIENTIEM

Veikala klāstā ir atrodami ne tikai apģērbu, bet arī apavi un aksesuāri. Kvalitatīvu darba apģērbu ir iespējams iegādāties arī ar patīkamām atlaidēm. Laiks, kad celtniekus varējām redzēt noskrandušās vecās biksēs ir pagājuši, jo lielākā daļa uzņēmumu, saviem darbiniekiem piešķir kvalitatīvu darba apģērbu. Tas noteikti izskatās daudz profesionālāk un uzticamāk. Labs darba apģērbs ir lielisks ieguldījums savā arodā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *