LIETOTU UN JAUNU RIEPU ATŠĶIRĪBAS

Tieši riepu tehniskais stāvoklis spēlē lielu lomu drošības līmenī uz ceļiem. Viens no rādītājiem, kas nosaka riepu kvalitāti, ir protektora dziļums, kam jābūt atbilstošam normatīvajiem aktiem, pretējā gadījumā, riepas nav derīgas lietošanai. Cenas faktors daudziem ir noteicošais, kad nepieciešams izvēlēties jaunas riepas, turklāt, ne vienmēr dārgākais nozīmē labāko, bet, arī pārāk lēts piedāvājums nebūs labākā izvēle.

Riepu garāža gaida ikvienu interesentu un neskoposies ar padomiem, kā arī lielisku riepu apkopes servisu. Riepu garāžas piedāvā dažāda veida pakalpojumus, kas saistīti ar riepu un disku balansēšanu, labošanu, uzturēšanu kārtībā un pat riepu uzglabāšanu ārpus sezonas.

KĀDUS SERVISU NODROŠINA RIEPU SERVISS?

Riepu garāžā pieejami visdažādākie riepu, disku un riteņu apkopes pakalpojumi. Viens no lielākajiem mītiem, kas saistīts ar riepām un riteņiem, ir to diski, jo daudzi uzskata, ka tas ir nevis svarīgs ritošās daļas elements, bet gan dekoratīva pievienotā vērtība. Lai pārliecinātos par savas automašīnas disku tehnisko stāvokli, droši varat doties uz riepu garāžu. Riepu garāžās pieejami dažādi pakalpojumi, tajā skaitā arī riepu uzglabāšana ārpus sezonas laika, riepu maiņa, jaunu riepu uzstādīšana, protams, diagnostika, balansēšana un daudz kas cits. Protams, ka continental vasaras riepas parasti tiek izvēlētas atbilstošas budžetam un nepieciešamībai, balstoties uz braukšanas paradumiem. ņemot vērā to, ka braukšanas paradumi katram no mums atšķiras, konsultācija pirms riepu maiņas var būt ļoti noderīga.

JAUNU ZIEMAS, VASARAS UN VISSEZONAS RIEPU PIRKŠANA

Riepu servisos iespējams iegādāties arī jaunas un mazlietotas automašīnas riepas. Visbiežākais iemesls tam, kādēļ autovadītāji izvēlas iegādāties mazlietotas riepas un to komplektus, ir cena, kas var būt ievērojami mazāka. Tas attiecas gan uz ziemas, gan vasaras riepām, turklāt, nevajag bīties no tā, ka riepas ir lietotas, jo pirms nonākšanas nākošā īpašnieka rokās, tās tiek pārbaudītas un atzītas par drošām. Lietotas riepas vislabāk pirkt sertificētos servisos, nevis caur sludinājumiem, jo “no rokas” pirktām riepām nav garantijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *