KONDITOREJAS RĪGĀ

Siekalas saskrien mutē, iedomājoties vien par svaigu smalkmaizīšu, bulciņu un citu tikko ceptu kārumu smaržu. Tikko svaigi cepti konditorejas izstrādājumi, maize, bulciņas un citi šāda veida produkti ir pieprasīti ik dienas. Daudzas konditorejas Rīgā piedāvā plašā klāstā ne tikai dažāda veida tortes un kliņģerus pēc pasūtījuma, bet arī citus kārumus, našķus, uzkodas un arī banketa galdu klāšanas pakalpojumus.

Ja rodas jautājums, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri, tad jādodas uz konditoreju te. Kliņģerus, smalkmaizītes un tortes pēc pasūtījuma Rīgā var izvēlēties no 15 eiro kilogramā.

CIK DIENAS IEPRIEKŠ JĀPASŪTA TORTE?

Jebkura centīga namamāte par galda klāšanu rūpējas laicīgi, taču, ne vienmēr ir laika un vēlmes klāt galdu lieliem viesu pulkiem. Katros svētkos svarīga ir kūka vai kliņģeris, taču ne visa saimnieces ir ar konditora talantu, tādēļ ērti izmantot kūku un kliņģeru pasūtīšanas iespēju. Pasūtīt iespējams jebkāda veida kūku – gan lauku, gan siera kūkas, brīnišķīgas šokolādes kūkas un daudz ko citu. Šāda veida pasūtījumi veicami jo ātrāk, jo labāk, taču, ne vēlāk kā divas dienas pirms pasākuma. Ja nepieciešama kūka ar bērna mīļāko multfilmu varoni vai kādu citu aktuālu tēlu, vārdu figūriņām vai ko citu, tad šāda pasūtījuma veikšana nesagādās nekādas problēmas. Ir iespējams pasūtīt arī kūkas un tortes vairāku stāvu statīvam.

CIK LIELAM PASĀKUMAM PAREDZĒTA BANKETA GALDA KLĀŠANAS OPCIJA?

Turpinot tēmu par svētkiem, kāzām un jubilejām, šādās reizēs vienmēr aktualizējas jautājums par galda klāšanas iespējām. Pat visčaklākā mājsaimniece nevēlas viena pati gatavot un klāt galdu, piemēram, 50 viesiem. Galda klāšanas pakalpojums šādā reizē būs piemērotākais no visiem. Galda klāšana ir pieejama svētkiem un banketiem līdz pat 500 cilvēkiem. 20 gadu ilgā pieredze šajā sfērā ir ļāvusi attīstīt prasmes lielu banketu un pasākumu apkalpošanai. Izbraukuma banketu gadījumos klients tiek nodrošināts ar visu vajadzīgo – ne tikai ēdienu, bet arī traukiem un citiem galda piederumiem. Banketu apkalpošana, neatkarīgi no plānoto cilvēku skaita un pasākuma veidu, ir jāpiesaka vismaz 10 dienas ātrāk. Cenas galda klāšanas pakalpojumam nosaka, balstoties uz dažādiem faktoriem, ieskaitot viesu skaitu, atrašanās vietu un daudz ko citu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *