BRUĢA IEKLĀŠANA, GARĀŽU UZSTĀDĪŠANA UN LABIEKĀRTOŠANAS PAKALPOJUMI.

Labiekārtojot sava īpašuma apkārtni, nedrīkst aizmirst par dažādu palīgēku nepieciešamību, piemēram, garāžu vai angāru. Mūsdienās pieejamā materiālu dažādība nodrošina šādu ēku celtniecības iespējas, izmantojot dažādus risinājumus. Īpaši liela interese ir vērojama par mobilām celtnēm, piemēram, montējamu garāžu, ko pēcāk var pārcelt uz citu īpašuma vietu vai pavisam citu zemes gabalu. Garāža ir tik universāla celtne, ka nereti kalpo ne tikai automašīnas, bet arī mantu glabāšanai.

Moduļu garāžu montāža var būt risinājums daudziem. Ja nepieciešama garāža vai neliels angārs savā lauku īpašumā vai vasarnīcā, tad moduļu konstrukcija būs labākais risinājums, jo nav jārok pamati. Drošības nekad nevar būt par daudz, tādēļ pirms garāžas celšanas, nenāks par ļaunu painteresēties vai tā nav jāreģistrē zemesgrāmatā.

DAŽĀDA VEIDA PĀRVIETOJAMAS GARĀŽAS.
Ir dažāda veida saliekamās garāžas. Metāla garāžas mēdz iedalīt pēc to jumta veida, kas var būt horizontāli slīps, vertikāli slīps un divslīpu jumta veids. Iespējams uzbūvēt garāžu arī traktoriem un lielgabarīta tehnikai. Nereti klienti dod priekšroku arī moduļu garāžām. Garāžas vārti ir konstruējami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Ņemot vērā to, ka garāžas seguma veids var būt gan metāla, gan akrila, tas spēlē lielu lomu cenas noteikšanā. Moduļu garāžas, kas veidotas no akrila, būs nedaudz dārgākas. Arī pakalpojuma sniedzēji noteikti palīdzēs atrast un izvēlēties piemērotāko garāžas veidu.

KĀDIEM NOLŪKIEM VAR IZMANTOT ANGĀRUS?
Ja esat lielākas saimniecības īpašnieks, tad angāra izbūve varētu būt īstais risinājums. Tā ir daudzfunkcionāla ēka. Netrūkst piemēru par to, ka angāri tiek izmantoti ne tikai transportlīdzekļu, ražas un dažādu citu mantu glabāšanai, bet angāros mēdz rīkot pat pasākumus. Nav problēmu arī saistībā ar angāru transportēšanu, jo būve ir mobila un to var pārvietot. Mūsu platuma grādos ir aktuāla arī apsildāmu un siltinātu angāru iegāde un būvniecība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *