Kur labot riepas Dreiliņos?

Auto bez riepām nav iedomājama, ta pat kā cilvēks bez apaviem. Riepām kā arī to tehniskajam nobraukumam noteikti ir ārkārtīgi loma ceļu satiksmes drošībā. Mašīnai jāatbilst visiem drošības standartiem, neskatoties uz to, vai lietojat pavisam jaunas vai lietotas mašīnas riepas. Riepas noteikti ir nopērkamas plašā cenu amplitūdā. Pirms riepu iegādes, vienmēr iesakām aprunāties ar servisa speciālistiem, lai pārliecinātos par izvēles pareizību. Riepu garāžas bieži piedāvā arī mašīnas riepu uzglabāšanas servisu.

Riepu un arī auto disku apkopes nepieciešamība.
Auto riepu noliktavā var saņemt dažāda tipa auto riepu kā arī disku apkopes servisu. Mašīnas diski noteikti ir svarīgs riepu elements mašīnas riepu montāžā un kopējā automašīnas tehniskajā stāvoklī. Izšķir visāda veida diskus – Lietie auto diski, tērauda auto diski, kaltie diski. Pārvietojoties pa sliktu ceļa segumu, diskus noteikti ir viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz mašīnas riepu garāžu, ir ieteicams pārbaudīt arī auto disku stāvokli un arī, nepieciešamības gadījumā, tos labot. Auto riepu garāžas papildus auto disku labošanai, piedāvā arī mašīnas riepu balansēšanu un arī to maiņu.

Ziemas un arī vasaras mašīnas riepu glabāšana.
Sākot no 1. oktobra līdz pirmajam martam Latvijā drīkst braukt vien, ar ziemas riepām aprīkotos automobīļos. Veikalos un arī servisos ir iespējams nopirkt gan jaunas, gan jau lietotas ziemas riepas. Galvenā atšķirība jaunām un lietotām riepām noteikti ir to lietošanas ilgumā un arī cenā, kas var būt pat 40% zemāka, ja tiek pirktas maz lietotas riepas vai arī mašīnas riepu komplekti. Ar vasaras riepām identiski līdzīgi. Lietotas vasaras mašīnas riepas maksā teju uz pusi mazāk. Ja plānojat sagādāt lietotas vai arī mazlietotas riepas, pirms tam noderētu neliela konsultācija auto riepu servisā, lai saprastu, vai šāda izvēle piemērota jūsu auto.

Riepu serviss Rīgā.
Auto riepas Ulbrokā pārbauda dažādos riepu un arī disku apkopes servisos. Mašīnas riepu noliktava ir pakalpojums, kas ir aktuāls visiem mašīnu īpašniekiem, kuriem nav kur glabāt savu nesezonas riepu komplektu. Auto riepu serviss nodrošina visāda tipa konsultācijas, kas saistīti ar riepām un diskiem – gan pārbaudi un arī diagnostiku, gan labošanas darbus, gan arī jaunu un arī mazlietotu riepu tirdzniecību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *