Mitekļa sargs – metāla ārdurvis, kā var uziet labāko risinājumu?

Drošības sekmēšana un laba siltumizolācija ir divas galvenās prasības ārdurvīm. Viennozīmīgi tas, ka ārdurvis dzīvoklim vai arī mājai jau ir tik lielā daudzveidībā, tikai padara izvēli grūtāku. Nav noliedzams, ka, ir kā metāla durvis, PVC kā arī koka. Tad mūsdienās biežāk izvēlētas jau ir tieši dzelzs durvis, tā kā, piemēram, ārdurvis no koka nemaz nav izturīgas pret uguni, nav arī tik izturīgas un drošas. Ārdurvis privātmājām vai arī dzīvokļiem atšķiras ne vien pēc to izgatavošanas izejmateriāla, taču vēl pēc to izolēšanas biezuma, pārsega, slēdzēm un eņģēm, stila, turklāt personalizētā dizaina piemērošana padarīs Jūsu mājas ārdurvis patiesi neatkārtojamas. Bet svarīgākais nenoliedzami ir un būs pašu durvju stiprums.

Uzzināt vairāk – https://www.m-lux.lv

Vai cena ietekmē to kāda tipa metāla ārdurvis var tikt uzliktas?

Meklējot sev ārdurvis, neizmirstiet precizēt pārdevējam, vai Jums nepieciešamas ārdurvis privātmājām vai dzīvoklim, tā kā šajā gadījumā ir liela starpība. Pirmā pie tam svarīgākā atšķirība ir tā, kad ārdurvis privātmājām būs tiesa kontaktā ar ārpasauli, tādēļ tām jābūt stingrām pret paaugstinātu mitrumu, temperatūras svārstībām vai laikapstākļu maiņu. Tādēļ, meklējot metāla durvis mājai, jāvērš vērība izturīgai slēdzenei un jāprecizē, kāda aizsargājoša kārta tiek izmantota. Bet ārdurvis dzīvoklim drīkst neatbilst šiem nosacījumiem. Un visbeidzot, uzliekot metāla durvis mājai, ir jābūt pārliecinātiem par to siltumizolāciju. Parasti rekomendējams uzlikt dubultas ārdurvis privātmājām, mēģinot taupīt siltumu. Kad tiek meklētas jebkura tipa metāla ārdurvis eksistē pamata priekšnosacījumi, kuriem jāpievērš uzmanība – metāla biezums, ārējas loksnes biezums un tad stiprinājumu klātbūtne. Vienā skatījumā, jo lielākas būs minētās priekšnosacījumu vērtības, jo bez šaubām izturīgākas būs durvis, taču no otras puses skatoties, jau ir iespējams nepamatoti palielināt pašas konstrukcijas smagumu, kas veicinās lielu inerci un cilpu ātru nodilumu.

Kur iespējams atrast izturīgākās dzelzs durvis?

Meklējot dzelzs durvis, pircējs vispirms vērš savu uzmanību vien cenai, taču daudz svarīgāka lieta jau ir pats izgatavotājs, kas ražoja šis durvis. Bez šaubām var gadīties, ka nedaudz lielāka cena novedīs pie tā, ka dabūsiet zināmas kā arī labas kvalitātes ārdurvis dzīvoklim. Ņemot vērā to, ka tādējādi var tomēr ir iegāde uz ilgiem gadiem, priekšroka jādot tiem ražotājiem, kas var atbildēt par to kvalitāti. Tas, ka pašas metāla durvis kā arī to ražotājs jau ir redzams onlainā, ir liels pluss, tā kā var sameklēt informāciju tieši par konkrēto zīmolu, un arī izplatītāju, kurš pārdod šī veida produkciju. Priekšroku ieteicams dot tiem, kuri tirgū strādā vairākus gadus, pie tam pierādījuši savu produktu. Būtiski, kad dzelzs durvis tiks ražotas pilnīgi mehanizēti, tādā veidā varētu izbēgt brāķa variantus. Nav svarīgi, kur tieši Jūs pērkat interneta veikalā vai, piemēram, salonā, taču nenoliedzami, ir parocīgi, ja ārdurvis privātmājām var nopirkt online, saņemot pilnu konsultanta atbildi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *