Aktīvā atpūta pie ūdens – iespējamie veidi

Sup dēļi vairumam no mums ne ar ko neatšķirsies no sērfinga dēļa, pie tam tas nemaz nav bez iemesla. 2000. gadu sākumā slavenais sērfotājs Riks Tomass ierosināja alternatīvu risinājumu, kad priekš sērfošanas nav viļņu – Stand Up Paddle Boarding. Pēc Tomassa domām, šis variants bija variants, kā var saglabāt formu, trenēt līdzsvaru un izturību. Taču četrus gadus pēc tam, kad tas tika parādīts vienā no ASV TV kanāliem, sup izbraucieni saņēma savu popularitātes vilni. ASV iedzīvotaji supošanā saskatīja lielas cerības un par centāslai sūpošana pārtop par nacionālo sporta veidu. Pie mums ar prieku tika pieņemta supošana un pielāgota Latvijas klimatam, tad sup izbraucieni pārvērtās par aizraujošu risinājumu, tad, kad tiek izplānota atpūta ar draugiem vai arī ar ģimeni.

Uzzini vēl – http://www.bullulaivas.lv/laivu-noma/

Pirkums vai sup noma – kādā veidā atrast labāko dēli?

Sup dēļi atšķiras no sērfošanas dēļiem ar to, ka ir daudz garāki un arī platāki, bet, kad pieminēta tiek profesionāla supošana, tad šinī gadījumā sup dēļi būs identiski sērfošanas. Mūsdienās jau eksistē liels skaits dažādu dēļu variantu. Universālie dēļi ir piemēroti vienkārši atpūtai uz ūdens, dēļi tūrismam, ir labs variants nesteidzīgām pastaigām pa ūdeni, reisu dēļi, kas ir ātri un tiek pielietoti sacenšoties. Bez šaubām, nevar nepieminēt sērfošanas dēļus un beidzamais iedalījums ir cietie sup deļi un piepūšamie. Kad tiks rīkoti sup izbraucieni, visbiežāk būs izvēlēti piepūšamie sup dēļi. Tie ir ideāli, jo var ņemt jebkur, pie tam daudzas lidostas iekļāva dēļus sporta inventāra sarakstā. Visbiežāk piepūšamie sup dēļi pārdošanā ir komplektā ar pumpi, airi, somu transportēsanai un arī drošības pavadu. Protams, piepūšamie sup dēļi pastāv arī ļoti cieti, bet sērfotāji izvēlās labāk cietos dēļus.

Paliek vienmuļas pastaigas mežā vai arī sporta nodarbības zālē? Tik tiešām aktīvā atpūta pie ūdens jau ir tas, kas tieši vajadzīgs! Patlaban šo vidi ļoti pilnveido, pie tam bieži vien piedāvā īrēt vasarnīcas, kar tad tiek pavadīta atpūta ar draugiem vai radiem. Bieži vien viesu māju īpašnieki sāk piedāvāt arī papildus pakalpojumus, piemēram, sup izbraucieni, laivu noma vai katamarānu noma, kad tuvumā atrodas ezers. Tie kam tīk ekskluzīvāka atpūta var izbaudīt tādu lietu, piemēram, kā buru jahtas noma. Turklāt vienmēr vasarnīcu pakalpojumos ietilpst arī velosipēdu noma. Turklāt sup izbraucieni ir šodienas modes kliedziens, kur gandīz katrs ceturtais dot priekšroku šai atpūtai. Gadījumā ja supošana kļūst par aizraušanos, šajā gadījumā lētāk ir jau nopirkt sup dēļi nekā piemēram sup noma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *