Jaunas riepas jāmeklē laikus

Riepas jāpielāgo attiecīgajam auto modelim un tā vadītāja braukšanas ieradumiem, tādēļ vienmēr var palīdzēt ekspertu padomi. Jaunas riepas nodrošina patīkamu auto vadīšanu arī pavisam ekstrēmos laikapstākļos, tādēļ eksperti iesaka ļoti savlaicīgu to maiņu. Riepu maiņa tiek paveikta uzreiz, bet Jūs varat pieteikties vizītei arī pa tālruni, lai vēl vairāk ietaupītu laiku. Tāpat tiek nodrošināts kvalitatīvs disku remonts un disku valcēšana, ko ieteicams veikt tiklīdz tiek fiksēts bojājums, jo tas var ietekmēt citu detaļu kvalitāti. Riepu centrs ir īstā vieta, kur piemeklēt savam auto labāko komplektu, jo pieejama produkcija no labākajiem zīmoliem. Ziemas riepas un tieši tāpat arī vasaras riepas ir vienlīdz nozīmīgas, tāpēc neatlieciet to iegādi uz pēdējo mirkli un savlaicīgi parūpējieties par savu un citu drošību.

M+S vai ziemas riepas?

Vissezonas riepas piemērotas visām sezonām, līdz ar to tas ievērojami samazina tēriņus. Visas M+S riepas ir patiešām iecienīts risinājums tiem auto īpašniekiem, kas ziemā savu automašīnu izmanto reti, jo pietiek ar vienu komplektu. Lai iepirkšanās būtu patīkamāka, jāizmanto visu iecienītā ziemas riepu izpārdošana. Vienas no visbiežāk izvēlētajām bez šaubām ir Dayton un arī Sailun riepas, kuras var aplūkot budžeta klasē. Jūs noteikti būsiet daudz dzirdējis arī par noderīgiem bonusiem, ko sniedz populārās Hankook un Falken riepas, jo ar tām auto kontrolēšana kļūst vēl ērtāka un parocīgāka. Auto riepas paredzētas noteiktai temperatūrai un laikapstākļiem, tādēļ ir ieteicams jautāt tieši ekspertiem, kurš no variantiem šoreiz būtu atbilstošākais.

Atrodiet riepas arī vasarai

Pieejamās vasaras riepas tiek apvienotas atšķirīgās grupās, jo dažas paredzētas tieši lauku ceļiem, bet citas ātrgaitas šosejām. Atbilstoši piemeklētas riepas ļauj viegli vadīt auto gan uz sausa, gan mitra ceļa, tāpēc to kvalitātei ir tiešām liela nozīme. Viens finansiāli izdevīgs variants ir Kumho ražotāja riepas, kas, neskatoties uz salīdzinoši zemo cenu, sniedz tikpat labas izjūtas. Lai arī, piemēram, Antares riepas atrodas budžeta riepu klasē, tās tik un tā nodrošina trokšņu līmeņa mazināšanos un ir pielāgotas dažāda veida auto. Ja gadījumā nav piemērotas vietas, kur riepas bez problēmām glabāt līdz nākamajai sezonai, Jūs varat šīs rūpes uzticēt riepu servisam, kur tās tiks uzglabātas atsevišķā noliktavā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *