GALVENĀ GARDEROBES SASTĀVDAĻA – DŽINSA APĢĒRBS UN JAUTĀJUMS – KUR LABOT?

Džinsi ir apģērba gabals, bez kura nevaram iedomāties savu garderobi, neatkarīgi no tā vai valkājam tos ikdienā vai brīvākos brīžos. Džinsa auduma apģērbi ir vislabākais, kas var būt, tādēļ no tā tiek šūtas dažāda veida drēbes – bikses, krekli, šorti, svārki, pat apavi un ziemas apģērbs. Džinsu bikses sievietēm un vīriešiem ir tik pat populāras kā džinsa auduma apģērbs bērniem.

Tie izskatās labi, ilgi kalpo, nezaudē savu formu un visādi citādi iepriecina savus īpašniekus ikdienā. Tieši šī iemesla dēļ populārākie džinsa bikšu ražotāji jau teju simts gadus ir stabilās pozīcijās apģērbu tirgū. Džinsa audums ir stingrs, tādēļ nereti tam tiek pievienots elastāns, kas padara to nedaudz staipīgāku. Ņemot vērā auduma specifisku, tas ir ilgmūžīgs, tādēļ būtu nelietderīgi to izmest, ja rodas kāds neliels plīsums vai kāds cits defekts. Džinsu veikals piedāvā apģērbu labošanu arī tad, kad nepieciešams rāvējslēdzēju remonts, tādēļ būtu grēks to neizmantos attiecīgajās situācijās.

DAŽĀDI DŽINSU APĢĒRBI VĪRIEŠIEM

Dažādu krāsu un modeļu variācijas ir pieejamas jebkuriem vīriešu džinsiem. No galvas jāizmet doma, ka pastāv tikai viena piegriezuma džinsa bikses vīriešiem un jādodas uz veikalu atrast sev piemērotāko modeli. Arī džinsu šorti vīriešiem ir viens no vasaras garderobes must have, tādēļ arī to izvēle ir diezgan plaša. Visbiežākā vīriešu izvēle džinsu biksēm ir zili vai melnas krāsas apģērbi. Kā trešo populārāko jāmin bēšīgo toni vai zemes toņus. Pats svarīgākais jebkura apģērba iegādē, ir piemērota modeļa atrašana. Gara auguma vīriešiem ar slaidām un garām kājām, lieliski izskatīsies Slim modeļa bikses (nejaukt ar skinny, kas ir ļoti apspīlētas), savukārt pilnīgākas miesas būves kungi var izvēlēties straight bikšu modeli, kas līdzsvaros ķermeņa proporcijas.

DŽINSU APĢĒRBI SIEVIEŠU GARDEROBEI

Ar sievietēm ir kā bitēm – nekad neko nevar zināt, tādēļ sieviešu džinsu apģērbu un tieši sieviešu džinsu bikses tiek ražotas daudz un dažādos modeļos, piegriezumos, ar dažāda veida uzšuvēm un dekoriem vai arī bez tiem. Džinsa bikses sievietēm ir viena no svarīgākajām garderobes sastāvdaļām, jo ir universāls apģērba gabals, ko viegli kombinēt un pieskaņot dažādām ikdienas situācijām un notikumiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *