BRUĢIS, GARĀŽAS UN ANGĀRI – VISS PIE VIENA LABIEKĀRTOŠANAS DARBU VEICĒJA.

Jebkurš automašīnas īpašnieks piekritīs, kad automašīnai ir nepieciešama garāža, kas vasarā pasargā spēkratu no svelmes un ziemā un no aukstuma. Jau labu laiku garāžas tiek celtas no dažādiem materiāliem, ne tikai no ķieģeļiem. Īpaši liela interese ir vērojama par mobilām celtnēm, piemēram, montējamu garāžu, ko pēcāk var pārcelt uz citu īpašuma vietu vai pavisam citu zemes gabalu. Garāžas bieži vien izmanto arī kā mantu glabātuvi. Moduļu garāžas nav jābūvē, jo tās ir vienkārši un ērti uzstādāmas kā arī tās pēcāk var pārvietot.

Moduļu garāžas būs labs risinājums arī lauku mājām vai kādam tamlīdzīgam īpašumam, kurā pamatu rakšana un garāžas celtniecība varētu prasīt ne tikai daudz darba, bet arī gana lielus izdevumus. Pirms jebkāda veida ēkas celtniecības vai uzstādīšanas savā īpašumā, jānoskaidro, vai nav nepieciešama saskaņošana vai pat zemesgrāmata.

Spied šeit – starpstāvu pārsegums!

DAŽĀDA VEIDA PĀRVIETOJAMAS GARĀŽAS.
Ir dažāda veida saliekamās garāžas. Garāžas ir dažāda veida un, izvēloties sev piemērotāko, jāsaprot, kāds jumta veids būs piemērotākais – plakans, divslīpu, utml. Traktoru garāžas ir attiecīgi lielākas un piemērotākas transportlīdzekļa gabarītiem. Nereti klienti dod priekšroku arī moduļu garāžām. Garāžas vārti ir konstruējami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Protams, vienmēr aktuāls jautājums būs par izmaksām, jo materiāls, no kā tiek veidotas moduļu garāžas, var būt dažāds. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

KĀDIEM NOLŪKIEM VAR IZMANTOT ANGĀRUS?
Pārvietojami un saliekami angāri ir noderīgas celtnes ne tikai lauksaimniekiem, bet ikvienam, kuram pieder zemes pleķītis. Angāru cena, līdzīgi kā garāžām, iedalās pēc izmēra un veida. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Visām uzstādītajām konstrukcijām tiek piemērota arī trīs gadu garantija. Gan angāru, gan moduļu garāžu uzstādīšana notiek ātri, tādēļ celtnes būs pieejamas izmantošanai jau drīz vien. Izvēle ierīkot savā saimniecībā angāru vēl nevienam likusi vilties un šis ilgtermiņa ieguldījums savu lomu saimniecībā ikdienā attaisno pa visiem simts procentiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *