Kredīts internetā – pieteikties vai labāk nē?

Priekš tam, lai būtu formēts kredīts, Jums nav jāpamet savas mājas un jādodas uz kredītiestādi, lai tiktos klātienē. Šodien pieteikumu var aizpildīt un iesniegt tiešsaistē. Kredītu kompānijas zina, ka tiešām labi izveidota online apkalpošanas sistēma ietaupa klientu laiku un pašu pūles. Tomēr, priekš tam, lai samazinātu atteikuma iespējamību, pieteicējam jau ir kārtīgi jāpilda pieteikums. Pats kredīts internetā tomēr ir ātrs un arī vienkāršs veids, kādā veidā aizņemties līdzekļus savām vajadzībām. Aizdevumi parasti tiek formēti oficiālās mājas lapās vai arī caur mobilo telefonu.

Pēc reģistrācijas šeit tiek aizpildīs pieteikumu savā personīgajā kontā un pēc pāris min tiek saņemta atbilde no finanšu iestādes. Taču pirms tam, kā tiks pieteikts aizdevums, pastāv daudz jautājumu? Centīsimies aprakstīt vairāk tālāk rakstā.

Uzzināt vairāk – kredītu refinansēšana!

Cik tad aizdevums online tad ir izdevīga opcija mūsdienās?

Mēģinot izpētīt to cik tad kredīti internetā ir izdevīgi, jāsāk ar plusiem un mīnusiem.
Tiešsaistes kreditēšanas plusi:
Laika taupīšana – ļoti ātra pieteikuma izvērtēšana un tūlītēja naudas ieskaitīšana ļauj kredītņēmējam saņemt vajadzīgo summu jau 20 – 30 minūtēs pēc pieprasījuma iesniegšanas. Tajā pat dienā kredīts internetā tiek izsniegts klientam.
Pieejamība klientam – kredīts var tikt saņemts bez konsultācijas, bet pats produkts tiek izvēlēts patstāvīgi, iepazīstoties ar nosacījumiem mājas lapā.
Minimāls dokumentu pieprasījums – priekš tam, lai būtu formēts kredīts internetā, galvenokārt ir jāuzrāda pase un tālruņa numurs. Citas organizācijas pieprasa elektroniskas dokumentu kopijas. Ja pieteicējs vēlas pieteikties uz nelielu summu, finanšu iestāde var nepieprasīt interesējošo informāciju par kredītvēsturi un arī maksātspēju.
Galvenais cēlonis tam, kādēļ aizdevums online ir tik pieprasīts, tomēr ir šī saņemšanas parocība un arī vienkāršums. Tomēr, vienkāršojot pieteikumu apstrādi, finanšu iestādes saskaras ar to, ka maksājumi par kredītu var būt kavēti. Šajā gadījumā kreditori palielina nosacījumus attiecībā uz kredīta atmaksāšanu.
Priekš tam, lai kompensētu iespējamos zaudējumus, mikro finansēšanas organizācijas ir spiestas:
Noteikt ierobežojumus attiecībā uz pieejamo summu, ko sniedz aizdevums;
Palielināt procentu likmes;
Samazināt kredīta līguma termiņa ilgumu.
Neskatoties uz visiem plusiem kā arī trūkumiem, ņemot kredītu, jau ir jāizvērtē tā vajadzība un vēl būtu jāsaprot tas, ka pats aizdevums vienmēr ir jāatdod.

Ar ko sms kredīti atšķiras tieši no citiem aizdevumiem?

SMS kredīts ir mikrokredīts, kas tiek saņemts, nosūtot SMS pieprasījumu kredītiestādei. Tāds kredīts tomēr ir vienkāršs un sniedz iespēju dabūt finansējumu, neizejot no mājām, pie tam nav vajadzīga pieeja internetam. Latvijā sms kredīti jau sen zināmi un vēl iedzīvotāju vidū šāds aizdevums ir pieprasīts.
Svarīgākie ieteikumi kredītņēmējam būtu:
Sms kredīti jāņem tikai drošā finanšu iestādē, kas ir tiesīga piedāvāt kreditēšanas pakalpojumus. Šajā jomā ir daudz krāpniecības gadījumu.
Rūpīgi apdomājiet vajadzību aizņemties, jo % par ātrajiem kredītiem ir diezgan lieli un kredīta atdošanas termiņš jau ir īss.
Pirkumu veikšanas mīļotājiem SMS kredīti dažreiz kļūst par ieradumu, pateicoties tā pieejamībai. Mēģiniet sev uzstādīt robežas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *