KUR MEKLĒT DRUKAS DARBNĪCU?

Drukas pakalpojumus izvēlas gan uzņēmēji, gan privātpersonas dažādu savu ideju realizācijai drukātā veidā un formā. Pakalpojuma cenu nosaka dažādi faktori un patērētājs, loģiski, allaž izvēlēsies pieejamāko un ar tīkamāko cenu. Lielisku cenu spēj nodrošināt dažādu faktoru optimizācija, kas ļauj ietaupīt un nodrošināt klientiem patīkamas izmaksas pakalpojumiem un precēm. Interneta veikali darbojas pēc līdzīga principa, tādēļ, kāpēc arī pakalpojumu sniedzēji nevarētu tā pat?

Pašapkalpošanās iespējas ir ieguvušas lielu popularitāti un tehniskās iespējas ļauj to nodrošināt arī online. Ja runājam tieši par drukas pakalpojumu pieejamību, tad tas nozīmē to, ka sistēma ir pilnībā automatizēta un piedāvājumā ir tie pakalpojumi, kas ir saistoši klientiem.

Aplūko vairāk informācijas šeit – vizītkartes!

KAS VEIDO UZLĪMJU CENAS TIEŠSAISTĒ?
Par pašu populārāko drukas pakalpojumu var uzskatīt uzlīmju izgatavošanu. Uzlīmju izgatavošana online ir īpaši parocīga, jo jāizvēlas tikai daži kritēriji un ir redzama gan cena, gan viss pārējais. Jāsaprot cik lielas uzlīmes būs nepieciešamas, uz kādas plēves tās tiks printētas un vēl jāpievieno dizains. Cenu nosaka arī piegādes laiks. Vienkāršas, simts uzlīmes ar nākošās dienas piegādi izmaksās vidēji 25 eiro, bet piecu darba dienu laikā – ap 11 eiro. Cenas variē arī no pasūtījuma apmēra. Jo lielāks apjoms, jo mazāka cena.

CIK MAKSĀ VIZĪTKARŠU IZGATAVOŠANA ONLINE?
Otra populārākā preču grupa, ko parasti meklē saistot to ar drukas pakalpojumiem, ir vizītkaršu druka. Varbūt iesākumā varētu likties dīvaini un nevajadzīgi, jo kuram gan interneta laikmetā vēl ir nepieciešamas vizītkartes, taču tā nebūt nav. Uzņēmums, kas piedomā pie sava tēla un tā pasniegšanas, izvēlas izgatavot stilīgas vizītkartes. Dizainu ir iespējams veidot online, tā pat kā augšupielādēt attēlus. Vienkāršas vizītkartes standarta izmērā maksā sākot no nepilniem 10 eiro par 100 vienībām. Visu pārējo nosaka gan izmēri, gan izmantotais papīrs un dizains, kā arī izgatavošanas termiņš.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *