SOS DURVJU ATVĒRŠANA RĪGĀ UN AP TO

Nav piemērotu brīžu, kad pie namdurvīm attapties, ka atslēgas ir aizmirstas vai pazudušas, bet varam derēt, ka tas notiek tad, kad vismazāk vajadzīgs. Ir speciāli radīts durvju atvēršanas pakalpojums, kas sākotnēji, varbūt liekas kā ekstra retos gadījumos, bet, tā lietošanas biežums norāda uz to, ka pakalpojums ir nepieciešams diezgan bieži.

Klientu ērtībām pieteikumus ir iespējams nosūtīt dažādās saziņas platformās, piemēram, WhatsApp, kur nosūtot attēlu, ir iespējams vieglāk piemeklēt nepieciešamos risinājumus durvju atvēršanai. Pēc problēmas apraksta tiks paziņota cena un meistars drīz vien būs klāt. Ja nedzīvojat Rīgā, bet netālu no tās, tad nevajag saskumt, jo pakalpojums pieejams ik vienam 50 kilometru rādiusā ap Rīgu.

JA NOLŪZUSI ATSLĒGA, PALĪDZĒS SOS ATSLĒDZNIEKS.
Ja automašīnas durvis ir aizkritušas un pašu spēkiem tikt iekšā nav iespējams, taču iekšā ir palikuši bērni vai mājdzīvnieki, SOS atslēdznieks ir tas cilvēks, kurš izglābs situāciju. Ar sos serviss palīdzību ir iespējams atvērt arī automašīnas bagāžniekus. Automašīnas atvēršanas pakalpojums ir pieejams arī centrālajām elektroniskajām atslēgām. Tiek garantēta simtprocentīga atvēršana un iepriekš nosauktā cena par pakalpojumu netiks pēkšņi mainīta. Netrūkst slēdzenes, kas tiek veidotas no plāna metāla, attiecīgi palielinot risku to nolauzt bez jebkādām problēmām un lielas piepūles. Pat visnelielākā slodze šādām atslēgām var būt liktenīga. Netrūkst gadījumu, kad līdzīgas ķibeles rodas ar automašīnu atslēgām.

SEIFA UN CITU SAREŽĢĪTU SLĒDZEŅU UZLAUŠANAS PAKALPOJUMI.
SOS atslēdznieks mācēs atvērt jebkāda veida slēdzeni. Ja Jums pieder seifs, kurā atrodas vērtslietas, nauda vai ieroči un ir atgadījusies ķibele ar atslēgu, atslēdznieka pakalpojums līdzēs arī šādā reizē. Viena no lielākajām kļūdām, ko pieļauj šādos gadījumos, ir mēģinājumi slēdzeni atvērt pašiem, kas 99% gadījumu var beigties ar to, ka pat pieredzējis atslēdznieks nevarēs palīdzēt. Lai nerastos vēl lielākas problēmas un vēl lielāki izdevumi, darbiņu vajag uzticēt profesionālim un problēma tiks novērsta ātri vien.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *