PVC LOGI UN KOKA ĀRDURVIS PĒC ĪPAŠA PASŪTĪJUMA

Dabisks apgaismojums jebkurā mājoklī piešķir atmosfēru, kalpo lieliskai ventilācijai, labi izskatās un pilda dažādas citas nenovērtējamas funkcijas telpā un mājā kopumā. PVC logi un koka durvis joprojām ir viena no populārākajām klientu izvēlēm, un tā tas ir jau gadus divdesmit, kad PVC logi pirmo reizi parādījās Latvijā.

Maldīgi uzskatīt, ka koka logi laidīs cauri aukstumu un koka durvis nebūs ergonomiskas. Skaņas un siltuma izolāciju mājoklī ir iespējams nodrošināt arī izmantojot koku, kā galveno materiālu. Savukārt PVC ir viegli kopjams un joprojām populārs materiāls, kas tiek izvēlēts logu veidošanai. Plastmasas logi ir pieejami dažāda veida profilos, rāmju krāsās un visādi citādi pielāgojami gan mājokļiem, gan birojiem un veikaliem, par to var uzzināt vairāk tālāk.

KOKA DURVIS AR STIKLU
Ilgu laiku viena no klientu biežākajām izvēlēm bija metāla ārdurvis savam mājoklim. Līdzīgi kā citās nozarēs, arī celtniecībā un būvniecībā tendences mēdz atgriezties ar jaunu sparu, attiecīgi koka durvis ir nomainījušas dzelzs durvis, jo koka durvis ir populārs elements arī pie mums izplatītajā skandināvu interjera un eksterjera stilā. Koka durvis var iegādāties dažādas – gan ar un bez stikla elementiem, dažāda veida furnitūru, pasūtīt pēc īpaša pieprasījuma vai iegādāties jau gatavas. Tās ir tik pat drošas, ar lielisku skaņas un siltumizolāciju, kā metāla ārdurvis, kas pēdējos gados ir kļuvušas ļoti pieprasītas gan juridiskajiem klientiem, gan privātpersonām. Durvis tiek izgatavotas Baltkrievijā – nopērkamas jau gatavas un ir iespēja arī izpildīt speciālus pasūtījumus. Pieejamas arī dažāda tipa slēdzenes, kas durvis padarīs drošas un nebūs lieku satraukumu.

PILNA CIKLA DURVJU UN LOGU MONTĀŽAS PAKALPOJUMS
Durvju uzstādīšana, ja to veic viens uzņēmums, parasti ir pilna cikla pasūtījums, kas nozīmē to, ka darbus paveic ātri un bez liekām problēmām. Tas ir ideāls risinājums arī reizēs, kad pasūtītās durvis un to uzstādīšana prasa kādas specifiskas zināšanas, kas citiem speciālistiem arī varētu nebūt. Pilna cikla servisa sniegšana būvniecībā un celtniecībā ir kā medusmaize ne tikai pasūtītājiem, bet arī darbu veicējiem, jo viss tiek paveikts ātri, bez raizēm un gaidīšanas uz citiem cilvēkiem un iespējamu kļūdu novēršanas un laika kavēšanas. Šādi paši nosacījumi attiecas arī uz pilna cikla logu montāžu mājām vai ofisam.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *