DAŽĀDA VEIDA LOGU MONTĀŽA JEBKURAM KLIENTAM.

Logi, noteikti, ir tas komponents bez kura nav iedomājama neviena māja. Līdzās ventilācijas un arī dekoratīvai nozīmei, logi ir vienīgais dabiskās gaismas avots jebkurā telpā. Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās.

Par laimi, mūsdienās gan tehnoloģiskās, gan materiālās iespējas ir daudz lielākas, līdz ar to logu montāžas uzņēmumiem nav problēmu izpildīt jebkuru klienta vēlmi, kas rodas saistībā ar logu montāžu.

ZINĀMĀKIE MATERIĀLI LOGU MONTĒŠANAI.
Šī gadsimta sākumā Latvijā ienāca jauna tendence celtniecībā logu rāmju veidošanai izmantot plastmasu, kas nu jau ir kļuvusi par ierastu praksi ikvienā mājoklī. Pakešu logi, jeb plastikāta logi, ir pats izplatītākais logu veids, tie ir tik pat funkcionāli, izturīgāki par koka logiem. Bieži vien klienti izvēlas arī alumīnija logus. Alumīnija logi ir droši, ar labu ventilāciju un ugunsdroši. Alumīnija logi ir ar ļoti augstu izturību, tādēļ mēdz kalpot teju četras reizes ilgāk kā plastikāta un koka logi. Sākotnēji varētu šķist, ka alumīnija logi varētu būt neglīti un smagnēji, taču, šāds uzskats ir maldīgs. Ļoti svarīgi, lai logu montāža notiktu profesionāli, izmantojot pareizas tehnikas un kvalitatīvus manteriālus, jo nepareizi uzstādīti logi var radīt dažādas problēmas – kondensāta un mitruma uzkrāšanossliktas ventilācijas rezultātā, attiecīgi mitrums kalpo kā laba augsne pelējuma sēnītei un citām nepatīkamām lietām.

VAI TIEK UZSTĀDĪTAS PALODZES?
Protams, lai loga montāža būtu pilnīgā, ir nepieciešama gan iekšējā, gan ārējā apdare. Ar apdari parasti tiek saprasta loga ailes kosmētiskā uzlabošana un palodzes uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Lielu lomu šajā procesā ieņem iekšējo un ārējo sienu stāvoklis, kas nosaka piemērotu materiālu izvēli darbu veikšanai.
IZTURĪGI VĀRTI UN ŽOGI PAR LIELISKĀM CENĀM.
Ēkām, it sevišķi privātmājām, ir par maz tikai ar jauniem un skaistiem logiem, jo nepieciešams arī labs žogs, izturīgi vārti un durvis. Visu ārējo fasādi ir iespējams izgatavt pēc vienota stila.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *