Tortes uz pasūtījumu katriem svētkiem

Konditorejas Rīgā vai jebkur citur pasaulē – kas tad pats pirmais nāk prātā? Protams tie būtu saldi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram tortes vai kūkas. Taču tagad pakalpojuma piedāvājumu klāsts ir pieaudzis, pie tam vairākas konditorejas Rīgā un arī citās Latvijas pilsētās sāk piedāvāt ne vien uzkodas banketam, bet arī cita veida pakalpojumus, piemēram, galdu klāšana izbraukumā. Minētais serviss jau ir ļoti iecienīts daudzu klientu vidū, jo pašiem domāt par maltīti ir ilgi un raizējoši. Pie tam šajā gadījumā tiek izveidota personalizēta banketu ēdienkarte, kas būs piemērota Jūsu un Jūsu viesu vēlmēm, kā arī pēc tam nevajadzēs domāt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/banketi/

Pamatlietas, kurām ir jābūt ievērotām pirms Jūs sākat pasūtīt torti

Tādēļ, ka tortes uz pasūtījumu tiks ceptas konkrētam pasūtījumam, tomēr, lai neapmulstu iespējamās izvēlēs, izskatīsim gadījumu, ka konditorejas izstrādājumi vai tortes piemēroti pasākumam. Kāzās parasti grib pirkt daudzstāvu torti kā arī ar skaistu rotājumu. Tomēr konditorejas Rīgā iesaka skaitīt apmēram divsimt gramu tortes uz cilvēku, šajā gadījumā var izskaitļot priekš sevis, cik tad lielu vajag pasūtīt torti. Un pats tortes stils, labāk būtu, kad ir pielāgots kopējam kāzu stilam. Laba ideja būs konditorejas izstrādājumi, kas ir ar dažādām garšām. Priekš kolēģa vislabāk ir tādas tortes uz pasūtījumu, kuras saglabā lakoniskumu vai nebūs divdomīgas, tas attiecas arī uz pildījumu. Turpretim, bērnam svētkos vislabāk ir pasūtīt torti, kura būs koša un rotāta ar multfilmu tēliem. Bet vislabāk, tomēr, lai paši konditorejas izstrādājumi priekš bērniem, nebūtu pārak saldi, jo tas nenak par labu bērnu organismam.

Galda klāšana un citas darbības, ja tiks organizēti banketi

Banketi šodien ir diezgan ierasta lieta. Un vēl daudzas konditorejas Rīgā vai arī citur mūsu valstī piedāvā cilvēkiem kā uzkodas banketam, tā arī tādu lietu kā galda klāšana. Bet cilvēkiem, laikā kad tiek pārrunāta pati banketu ēdienkarte, ir jāpiedomā tieši pie dažiem momentiem. Pati banketu ēdienkarte un produktu uzskaitīšana notiek sekojoši. Uzkodas banketam, kas ir aukstas un, kurās iekļaujas dārzeņi, sieri, kanapē, tiek skaitītas vidēji līdz 400g uz cilvēku. Karstās uzkodas banketam var būt līdz 100 g uz cilvēku, taja pat laikā salāti būs līdz 250 gramiem uz viesi. Bet galvenais ēdiens, kurš būs kombinēts kopā ar piedevām, ir gaļa, kas paredzēta līdz 250g un piedevas 150g. Augļi vienam viesim tiek paredzētas līdz 200 g, savukārt konditorejas izstrādājumi vai torte – līdz 200 gramiem. Tādā veidā sanāk 1,5 kg uz cilvēku. Kad ir aprēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaita kopā kā produktus, gan tiek skaitīta galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *