Ļaujies piedzīvojumiem ar SUP izbraucieniem!

Jauninājums supošana vai kā citur to dēvē sup sērfošana jau ir tikai slīdēšana pa ūdeni ar dēli un airi. Ikviens varētu apgūt šo sportu neatkarīgi no Jūsu vecuma vai sagatavošanās līmeņa. Galvenais, kas ir vajadzīgs, ir paši sup dēļi pielāgoti jums un airi, lai airētu. Cilvēkiem, kuriem nav nekādu iemaņu, sup izbraucieni var sākties stāvot ceļos. Tādējādi iespējams iemācīties turēt līdzsvaru un tad pakāpeniski celties kājās. Turklāt ir neaprakstāmas sajūtas, kad Jūsu supošana ir kājās stāvot! Un sup izbraucieni tiešām ir neatkārtojams pasākums, tā kā suposana var notikt kā upē, dīķī, ezerā, jūra vai pat okeānā. Svarīgākais, lai laikapstākļi būtu atbilstoši Jūsu izjūtām. Interesē sup dēļi cena ? Uzzini vairāk mājas lapā!

Sup izbraucieni un kāda tipa inventārs būs nepieciešams?

Sup dēļi iedalās gan pēc to paltuma, tā arī pēc garuma. Savukārt piepūšamie sup dēļi pēc to smaguma būs sākot ar 6 – 18 kg. Sup dēļi ir platuma ziņā ir pieejami no divdesmit piecām un pat līdz četrdesmit collām. Tā kā mazs ir dēļa platums, jo smagāk tad ir noturēt līdzsvaru, savukārt šaurs dēļa platums sekmē to, ka supošana ir ļoti ātra. Visizplatītākais platums iesācējiem būs 32 – 35 collas. Ar tādu paltumu jebkuri sup izbraucieni būs viegli, ērti manevrējami, un dēlis nešūposies no virsū ejošā viļņa. Jo smagāks ir pats braucējs, jo jāmeklē platāki sup dēļi. Un otrādi – maza svara braucējam būs ērti uz šaurāka dēļa. Bet pēc biezuma sup dēļi ir no 4 līdz 6 collām. Turklāt, jo biezāks dēlis, jo mazāk tas iegremdēsies ūdenī no slodzes uz tā. Maksimāla platuma sup dēļi jau ir izcili piemēroti aukstā klimatā. Un protams, vajadzīgi ir ne tikai sup dēļi, bet arī airis, lai virzītu dēli Jūsu virzienā, pavada, kas noturēs uz dēļa..

Supošana vai cita veida atpūta pie ūdens

Mūsdienu iespēju vidē pastāv tiešām milzīgi daudz dažādu variantu, kā tiek pavadīta aktīvā atpūta, bez tam nebūs nozīmīgi, vai plānos ir atpūta ar draugiem vai radiem, jebkuram variantam iespējams sameklēt atbilstošāko. Nav noliedzams, ka mūsdienās mums tīk ceļošana, bet tikai aplūkojiet, kas ir Jums apkārt! Latvijā jau ir tik daudz variantu, priekš tam, lai aktīvā atpūta būtu neaizmirstama. Daudzas muižas, kas atrodas gleznainajās vietās un kuru piedāvājuma klastā jau ir velosipēdu noma, priekš tam, lai izzināt apkārtni. Tā kā visbiežāk viesu nami atrodas ūdens tuvumā, var tikt piedāvāta arī laivu noma vai katamarānu noma, turklāt aizraujoši, ka arī buru jahtas noma ir iespējama, ja esat ārpus galvaspilsētas. Kā arī, gadījumā ja tāda veida aktīvā atpūta ir apnikusi, ir unikāla opcija – aizraujošie sup izbraucieni. Supošana Latvijas teritorijā ir diezgan jauna izklaide, bet tajā pat brīdī sup noma jau tagad ir pieprasīta. Un pat ir tie, kuriem būs izdevīgāk nopirkt dēli, jo sup īre ir dārgāks prieks ikdienas izklaidēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *