Plastikāta logi tagad pārsteidz ar savu dažādību

PVC logi šobrīd nevienu neizbrīna, tie jau ir gandrīz visur – veikalos vai birojos, parastajos dzīvokļos un penthausos. Taču logi var atšķirties ar savu kvalitātes līmeni. Kad pašā sākumā pakešu logi bija tiešām kas neparasts un eksotisks, viņi ar savu izskatu sākumā nepārliecināja cilvēkus, ka tie tiešām tomēr ir augstas kvalitātes, un tad pamazām sāka iemantot popularitāti, kā arī palika jau par konkurentspējīgu produktu ar vairākām unikālām īpašībām. Šodien to jau ir ti daudz dažādu variāciju ar dažādām īpašībām, ka pat bez profesionālas palīdzības nemaz nevar uzstādīt labus logus.

Uzzini vairāk – http://logunams.lv/

Alumīnija logi vai pat plastikāta logi, kas tad vislabāk iederēsies mājās?

Logi šodien pārsteidz mūs ar to dažādību. Ir gan koka logi, tā arī alumīnija vai pvc logi, ka arī krāsu izmēra un formas ziņā tie var būt piemēroti jebkurai ēkai. Bēt kādas ir to atšķirības? PVC logi ir un būs ļoti pieprasīti tirgū, tā kā tiem ir zema cena, ļoti laba siltumizolācija kā arī ilga kalpošana, bet izvēle jāveic ļoti pārdomāti, jo sliktas kvalitātes plastikāta logi var būt ar metāla piemaisījumiem. Bet koka logi jau salīdzinot ar PVC var būt sataisīti jau ar lielāka izmēra vērtnēm un to konstrukcijām. To ražošanā izmanto atjaunojamus resursus. Bet tie ir ar zemu izturību pret ārējo ietekmi, tie ir jākopj, bet tie ir arī dārgāki, nekā plastikāta logi. Alumīnija logi ir ar daudz plusiem – tie ir gan ļoti izturīgi pret jebkuru ietekmi, gan ir iespēja izgatavot lielas kostrukcijas, tajā pat brīdī ir ļoti daudz krāsu un variāciju, taču tie ir ļoti dārgi. Bez šaubām iespējama arī šo veidu kombinācija, piem., koka un alumīnija logi. Bet galvenais ir atrast profesionālu un tad tiešām logi kalpos ilgi.

Vajadzīga logu montāža – kā tad atrast sev profesionāli?

Pirms izvēlēties kompāniju, kurš Jums jau veiks logu montāžu, vispirms noskaidrojiet visu par to piedāvātajiem logiem. Kādus tieši ražotājus tie piedāvā, kā arī kāds ir to produkcijas piedāvājums. Parasti pakešu logi netiek uzstādīti bez palodzes, šai produkcijai arī jābūt piedāvājumā. Daži uzņēmumi piedāvā arī metāla durvis dzīvoklim, ir parocīgi, ja kopā ar logiem var pasūtīt arī durvis vienuviet. Bez pašu logu iegādes Jums būs vajadzīga arī logu montāža, to tad labāk pasūtīt pie uzņēmuma, kas pardēva logus, tā kā tādējādi viņi atbildēs par savu produkciju. Mēģinot atrast sev pakešu logus, pievērsiet uzmanību kompānijas darbības laikam, jo senāks tas ir, jo drošāk ir tos pirkt šeit.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *