DAŽĀDI LOGI JŪSU MĀJOKLIM

Bez logiem nav iedomājama neviena celtne, neatkarīgi no tās veida un pielietojuma. Nav iedomājams dabiskāks gaismas un ventilācijas avots telpā un visā mājā par logiem. Ja pieminam dekoratīvu pielietojumu, tad vistiešāk to var novērot dažāda veida baznīcās, kur logi ir kalpojuši ne vien kā gaismas avots, bet arī to detalizētās vitrāžas veido krāsainas gaismas spēles, tādējādi piešķirot logam pavisam citu nozīmi.

Ja agrāk logi tika izgatavoti tikai ar koka rāmi, tad pateicoties tehnoloģiju attīstībai, mūsdienās pieejami logi, kas veidoti no citiem materiāliem, kā arī ir iebūvējami jebkur telpā, pielāgoti visām vēlmēm un vajadzībām.

Ja agrāk populārākais materiāls, no kura izgatavoja logus, bija koks, tad jau kādu laiciņu, koka logi ir kļuvuši par alternatīvu plastmasas, jeb PVC logiem. Pakešu logi, stikla paketes ņemot vērā to materiālu, ir izturīgāki, ar lielisku termoizolāciju un tik pat funkcionāli kā koka logi. Bieži vien klienti izvēlas arī alumīnija logus. Alumīnija logi ir droši, ar labu ventilāciju un ugunsdroši. Alumīnija logu rāmji var kalpot teju četras reizes ilgāk kā koka vai pvc logi, kas noteikti ir liela pievienotā vērtība. Tie ir viegli integrējami jebkuras ēkas fasādē par spīti tam, ka sākotnēji tas neliekas iespējams, jo alumīnija konstrukcijas nešķiet tik viegli noslēpjamas, taču tā nebūt nav. Ļoti svarīgi, lai logu montāža notiktu profesionāli, izmantojot pareizas tehnikas un kvalitatīvus manteriālus, jo nepareizi uzstādīti logi var radīt dažādas problēmas – kondensāta un mitruma uzkrāšanossliktas ventilācijas rezultātā, attiecīgi mitrums kalpo kā laba augsne pelējuma sēnītei un citām nepatīkamām lietām.

KĀ IZVĒLĒTIES PALODZI

Jebkuram logam ir nepieciešama arī palodze gan iekšpusē, gan ārpusē. Ārējai palodzei ir jābūt izturīgai un piemērotai ēkas fasādei un eksterjeram kopumā, savukārt iekšējo palodzi var veidot pēc klienta ieskatiem – gan funkcionālu, gan veidotu kā dekoratīvu elementu. Logu iekšējā un ārējā apdare tiek veidota pilnībā balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām, ņemot vērā telpas specifiku.

DURVJU UN VĀRTU IZGATAVOŠANA UN MONTĀŽA.

Populārākie logu montāžas uzņēmumi saviem klientiem piedāvā arī dažādus saistītos pakalpojumus, piemēram, ārdurvju, vārtu, garāžās vārtu individuālu veidošanu un montēšanu. Individuālie pasūtījumi ir lielisks veids kā veidot savu īpašumu unikālu un tieši tādu, kādu vēlaties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *