AKTĪVĀ ATPŪTA AR ĢIMENI UZ ŪDENS.

Tuvojas vasara, un daudzi no mums gaida atvaļinājumu un brīvdienas, lai bez sirdsapziņas pārmetumiem varētu atpūsties, neko nedarīt vai arī pretēji – nodoties aktīvajai atpūtai ar ģimeni un draugiem. Šāds atpūtas veids ir viens no relaksējošākajiem un pēc tā var just ne tikai fizisko, bet arī emocionālo piepildījumu.

Daudzi izvēlas savu brīvo laiku vasarā pavadīt pie ūdeņiem – upēm, ezeriem, pludmalēs. Tiek rīkoti pikniki, daudzi labprāt makšķerē un arī pārlaiž naktis teltīs. Tieši laivu braucieni ir labs veids kompānijas saliedēšanai un aktīvai atpūtai, turklāt, nomas iespējas nav tālu jāmeklē, jo piedāvājumus var atrast turpat kempinga krastā.

AIRU LAIVU UN SUP DĒĻU NOMA LATVIJĀ.
Protams, rodas jautājums – kur un kā nomāt laivu vai SUP dēli. Iespējas ir dažādas. Laivu nomas pakalpojumi bieži vien ir izvietoti upju un ezeru kempingu tuvumā. Arī aktīvās atpūtas preču veikali mēdz piedāvāt servisu, kura ietvars tiek nomāta aktīvās atpūtas atribūtika. Ūdens izklaides atribūtu noma nav vienigais pakalpojums, ko šādi uzņēmēji mēdz nodrošināt, piemēram, nereti tiek piedāvāti arī gida pakalpojumi vai pat dažādu tematisku pasākumu rīkošana. Ir iespējams nomāt ne tikai airu laivas, bet arī SUP dēļus, upju katamarānus un pat atpūtas buru jahtas. Buru jahtas noma ir visvilinošākā no visa piedāvājuma un spēj uzņemt līdz pat astoņu cilvēku lielu kompāniju.

SUP noma ir vēl viens ļoti izplatīts pakalpojums, kas ir populārs aktīvās atpūtas cienitāju vidū. Supošana ir populāra ne tikai eksotiskās zemēs, bet arī pie mums, un dēļu nomas pakalpojumu izmanto daudzi. Tas ir ne tikai lielisks relaksācijas veids, bet arī šādi iespējams trenēt visas muskuļu grupas ķermenī. Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem.

Aktīvās atpūtas iespējas uz ūdens netrūkst ne tikai eksotiskās salās, bet arī pie mums, mazajā Latvijā, kur netrūkst nedz upju un ezeru, nedz pludmaļu. Dažādu laivu nomu izmantošana ne tikai sniedz gandarījumu mūsu labsajūtai, bet šādā veidā arī atbalstām vietējos uzņēmējus, kas ir ļoti svarīgs elements uzņēmējdarbības vides uzlabošanai Latvijā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *