AUTOMAŠĪNAS STIKLU SERVISS JEBKURAS MARKAS AUTO

Vējstikla maiņa ir viens no svarīgākajiem automašīnas servisa elementiem. Pastāv vairāki iemesli tam, kādēļ būtu jāveic vējstiklu nomaiņa vai labošana. Viens no populārākajiem ir lidojoša akmens radies bojājums, kas, laicīgi nenovērsts, var radīt ne tikai kosmētiskus, bet arī funkcionālus defektus, radot diskomfortu automašīnas salonā un arī radot bīstamus braukšanas apstākļus, ja plaisa vadītājam traucē pārredzēt apkārtni.

Vējstiklus izgatavo pēc īpašas tehnoloģijas, kas tos padara izturīgākus un funkcionālākus par pārējiem auto stikliem(skatīt te – https://www.carglass.lv/pakalpojumi/vejstikla-maina/). Vējstiklam nav tikai caurredzamības funkcija automašīnas uzbūvē, bet tas kalpo arī atbalstam visai auto uzbūvei, attiecīgi, neliela novirze no normas, var radīt problēmas citās automašīnas daļās.

20 GADU PIEREDZE VĒJSTIKLU SERVISĀ

Auto būve un uzbūve iet roku rokā ar dažādiem fizikas likumiem. Tas norāda uz to, ka jebkura detaļa automašīnā tur atrodas ar nolūku un jebkura novirze no normas var likt spēkratam niķoties. Vējstikla nozīmē nav tikai atspoguļota tā nosaukumā, bet arī ir konstrukcijas un drošības elements, kas ir jākopj tik pat rūpīgi. Katru gadu tirgū nonāk ar vien modernāki un advancētāki automašīnu modeļi, kas nav šķērslis servisā strādājošajiem, jo regulāri papildina zināšanas un apgūst jaunas metodes vējstiklu apkopes sfērā. Plaša profila zināšanas ļauj nodrošināt profesionālu un kvalitatīvu servisu jebkura izlaiduma gada un markas automašīnām.

UZTICI SAVU AUTO UN PĒC PUSSTUNDAS SAŅEM KĀ JAUNU!

Noteikti vajag uzticēties meistariem, jo tieši viņi noteiks vislabāko risinājumu – vai nu labošanu, vai nomaiņu. Ir jāņem vērā vējstiklu bojājuma veids, izmērs, atrašanās vieta un dažādi citi aspekti, kas ietekmē stikla tehnisko stāvokli. Maldīgi uzskatīt, ka visi bojājumi tiek mesti vienā maisā, jo katra, ar vējstiklu notikusī liksta, tiek izvērtēta individuāli. Ir dažādi veidi, kā meistariem vadīties labojot vējstiklu. Tikai pusstunda un automašīna būs kā jauna! Meistara profesionalitāti noteikti nevajag apšaubīt, jo servisa darbinieki, ar daudzu gadu pieredzi, noteikti ieteiks vislabāko un izdevīgāko risinājumu problēmai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *