KANALIZĀCIJAS SISTĒMAS, CELTNIECĪBAS PLĒVES, APSILDES SISTĒMAS – VISS VIENUVIET

Celtniecības un labiekārtošanas darbi reti kad tiek uzlikti uz pauzes. Ilgtermiņa izmaksu samazināšanās un viennozīmīga komforta līmeņa celšanās mājoklī ir viens no galvenajiem iemesliem namu siltumizolācijas darbu veikšanā, un, protams, ēku ekspluatācijas laika paildzināšanā. Latvijā katrs no mums var izbaudīt visus 4 gadalaikus, kas nozīmē to, ka mitrs un vēss laiks pie mums nav nekas jauns un neierasts.

Ik viens no mums vēlas dzīvot ekonomiskāk, it īpaši, izmantojot visus ikdienā nepieciešamos energoresursus, piemēram, gāzi, elektrību, apkuri, kanalizāciju un tamlīdzīgi. Lai izmaksas šo pakalpojumu sniegšanai samazinātos, ēku energoefektivitātes celšana ir pamata solis ar ko sākt. Dažāda veida siltināšanas, santehnikas, apdares darbu un citu remontdarbiem nepieciešamo siltumizolācijas materiālu klāstu piedāvā katrs populārākais būvniecības veikals Latvijā.

ZINĀMĀKO RAŽOTĀJU PREČU PIEDĀVĀJUMS VEIKALOS

Klimats, it sevišķi Latvijā, ir noteicošais apkures sistēmas izvēlē Latvijā. Mitrs un auksts laiks Latvijā ir pierasta lieta, tādēļ mājokļiem ir jābūt siltinātiem, lai telpās būtu patīkama temperatūra, siltumizolācija un visas komunikācijas darbotos kā nākas. Problēmas ar siltumizolāciju ir īpaši novērojamas daudzdzīvokļu namos, kas celti pagājušā gadsimta otrajā pusē. Regulāri tiek veikti ēku energoefektivitātes celšanas darbi, kas namu mūžu būtiski palielina. Mūsdienās siltināšanai tiek izmantoti dažādi materiāli – gan fibrolīta plāksnes, gan kokšķiedru plāksnes, vates un citi materiāli. Mājas apkures sistēmas veids spēlē lielu lomu, taču tas iet roku rokā ar mājas tehnisko stāvokli. Centrālapkure vairāk piederas daudzdzīvokļu namiem, kamēr krāsnis un apkures katli ir atrodami privātmājās. Protams, ka lielu lomu spēlē pareiza materiālu uzglabāšana un izmantošana. Kā arī ieteikums izvēlēties nevis lētāko, bet censties atrast lielisku cenas un kvalitātes balansu.

EKOLOĢISKI KĀRTĪGA APKĀRTNE – SAPRĀTĪGA CILVĒKA STANDARTA NEPIECIEŠAMĪBA

Kanalizācijas un sanitārā mezgla ierīkošana ir tik pat svarīga kā pareiza apkures veida izraudzīšanās. Visa santehnikas sistēma, strādājot kopā, nodrošina teicamu rezultātu gan mājoklī, gan apkārtējā vidē, jo tajā nenonāk piesārņojums, turklāt, bioloģisko attīrīšanas iekārtu tehnisko ūdeni var lietot atkārtoti, piemēram, dārza laistīšanā, logu mazgāšanā un tamlīdzīgi. Liela nozīme ir kvalitatīvai iekšējās un ārējās santehnikas preču izvēlē, un arī šeit kalpo zelta ieteikums neizvēlēties lētāko, bet piemērotāko. Pareiza kopšana un ekspluatācija spēlē par labu jebkurā situācijā, un kanalizācijas un santehnikas iekārtas nav izņēmums.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *