DABA, MIERS, KLUSUMS UN MĀJAS 20 MINŪŠU BRAUCIENĀ NO RĪGAS

Privātmāju ciemats Murjāņos ir lieliska iespēja, kā baudīt dabas mieru un modernu ikdienu. Lai darbs no mājās nebūtu tālu un ceļā nebūtu jāpavada ilgs laiks, ciemats ir iekārtots 20 minūšu attālumā no Rīgas. Šāda veida privātmājas pēdējos gados izvēlas daudzi. Tas ir jūsu paša zemes gabals un privātmāja, sakārtotā un tīrā apkārtnē, nav jāuztraucas par visu birokrātiju, kas mēdz sagādāt lielas galvassāpes, tiek piedāvāti papildus apsaimniekošanas pakalpojumi un citi risinājumi tam, lai ikdiena mājās būtu mierpilna un harmoniska. Moderni mājokļi, kas veidoti HI-tech stilā un iekļaujas ciemata misijā un vīzijas redzējumā. Ja vēlaties veidot savu ideālo mājokli, pirkt zemi Murjāņos ir nepieciešamība.

Māja atradīsies slēgtā teritorijā un tiek slēgts apsaimniekošanas līgums, kas paredz dažādu apsaimniekošanas pakalpojumu sniegšanu, kas ir iekļauti līguma cenā, kā arī par papildus samaksu iespējams pieteikt papildus pakalpojumus(ieskaties te – pārdod zemi). Ir pavisam viegli realizējams dzīvot klusā, skaistā vietā pie dabas, nezaudējot saikni ar urbāno visi, kas ir pārdesmit minūšu braucienā no mājām.

VAI APKĀRTNES SAKOPŠANA IR ATSEVIŠĶS PAKALPOJUMS?

Lai atvieglotu ikdienu ik vienam no mums, apsaimniekošanas pakalpojumi ietver daudz ko un tiek piedāvāti pamata un papildus pakalpojumu veidā. Pilsētnieki ir noguruši no ziemas laikapstākļu radītām sekām, par ko nav jāuztraucas privātmāju ciemata iedzīvotājiem, jo visi ceļi tiek tīrīti savlaicīgi. Pelēkais rudens, nobirušas koku lapas, kas aizsprosto pažobeles un rensteles, ir sveša lieta šāda veida privātmāju rajonos. Tā pat tiek sniegti apkārtnes labiekārtošanas darbu piedāvājumi, dārznieka pakalpojumi visa gada garumā un daudz kas cits. Šie pakalpojumi palīdz dzīvot sakārtotā un drošā vidē un, nav jāuztraucas par to, ka laicīgi nenotīrīta iela varētu radīt kādas sekas.

GLEZNAINI DĪĶI TAVĀ PAGALMĀ

Lai ciemats nezaudētu savu ārpilsētas burvību modernajā pasaulē, tā teritorijā ir ierīkotas dažādas ūdenstilpnes un 800 metru attālumā atrodas Gauja. Skaidrs, ka ar šādām ekstrēmām atpūta ūdens ir neizbēgama un ir vēlme to darīt sakoptā apkārtnē. Apsaimniekošanas pakalpojumos ietilpst arī šo vietu uzturēšana kārtībā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *