VIEGLI UZSTĀDĀMAS GARĀŽAS UN ANGĀRI VISUR LATVIJĀ.

Ja radusies nepieciešamība pēc jaunas garāžas celtniecības, iepriekš vēlams atrast, kāda tipa garāža būs piemērotākā automašīnas novietošanai gan konstrukcijas, gan funkciju ziņā. Mūsdienās klientiem ir daudz iespēju atrast savām un automašīnas vēlmēm piemērotu garāžu – no metāla, no akrila, moduļu pārvietojamu un tamlīdzīgi.

Garāžas, bieži, ir daudzfunkcionālas celtnes un netiek izmantotas tikai automašīnu glabāšanai, bet arī kā sava veida mājsaimniecībā lietojamo mantu glabātuve. Šis ir vēl viens iemesls, dēļ kā ir samērā svarīgi izraudzīties labas kvalitātes un drošu garāžu. Piedāvājumā ir iespējams atrast garažas, kas nav jābūvē, bet vienkārši jāuzstāda. Tas ir ātri un samērā ērti un to ir iespējams izmantot uzreiz.

KUR NOPIRKT MODUĻU SISTĒMAS GARĀŽAS LATVIJĀ?
Moduļu garāžu veidi atšķiras. Lai klientiem un pakalpojuma sniedzējiem būtu vieglāk orientēties piedāvājumā, izdala dažādus garāžu tipus, galvenokārt, iedalot tos pēc jumta veida – divslīpu, horizontāls un vertikāls. Ir iespējams arī iegādāties garāžu traktoram. Saliekamās un mobilās garāžas ir vēl viena populāra izvēle klientu starpā. Garāžas vārti ir veidojami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Klientiem tiek piedāvātas gan dzelzs, gan akrila garāžas. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

PĀRVIETOJAMIE ANGĀRI MĀJSAIMNIECĪBĀM UN LAUKU SAIMNIECĪBĀM.
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne vien saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. Angāru cena, līdzīgi kā garāžām, iedalās pēc izmēra un veida. Klientiem vajadzētu rēķināties ar sākuma summu sākot no 50 eiro par kvadrātmetru. Visām garāžām un angāriem ir arī 3 gadu garantija. Angārus būvē tā pat kā garāžas, celtniecība norisinās raiti, angāri ir viegli montējami, līdz ar to, klients tos var ātri sākt izmantot.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *