KĀ IZVĒLĒTIES LOGU MONTĀŽAS SERVISU?

Cilvēkiem visos laikos ir bijis svarīgi, lai telpā ieplūstu maksimāli daudz gaismas un būtu iespējams telpas labi vēdināt. Ventilācija, ir viena no svarīgākajām logu funkcijām, tādēļ liela nozīme ir tam, ka logi tiek iebūvēti pareizi. Vēsturiski logu aiļu un rāmju forma un veids ir tiešs laikmeta vēstnesis un tā tas ir saglabājies arī mūsdienās.

Par labu strādā arī mūsdienu tehnoloģiskās iespējas dažādu logu konstrukciju izgatavošanai, kas aptver plaša spektra materiālu un paņēmienu izmantošanu.

PLASTMASAS VAI ALUMĪNIJA LOGU MONTĀŽA.
Šī gadsimta sākumā Latvijā ienāca jauna tendence celtniecībā logu rāmju veidošanai izmantot plastmasu, kas nu jau ir kļuvusi par ierastu praksi ikvienā mājoklī. Pakešu logi, jeb plastikāta logi, ir pats izplatītākais logu veids, tie ir tik pat funkcionāli, izturīgāki par koka logiem. Pastāv opcija izvēlēties arī alumīnija logus. Papildus visām jau esošajām lieliskajām funkcijām, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Alumīnija logu konstrukcijas kalpo 4 reizes ilgāk par parastajiem plastmasas un koka logiem, padarot tos teju vai mūžīgus. Alumīnija logu rāmji ir lieliski savienojami ar jebkāda veida ēkas fasādi, piedevām tie neizskatās smagnēji un ekscentriski, kā sākotnēji varētu likties. Logu montāža ir pats svarīgākais posms visā procesā, jo kvalitatīvi materiāli un pareiza uzstādīšana ir svarīga arī ventilācijai, jo neuzkrāsies kondensāts, kas bojātu logu ailes un radītu labvēlīgu vidi pelējuma sēnītei un tamlīdzīgām problēmām.

KĀ TIEK UZSTĀDĪTAS PALODZES?
Arī ārējai un iekšējai apdarei pēc logu montāžas ir tik pat liela nozīme kā pašiem montāžas darbiem. Iekšējā un ārējā apdare sevī ietver gan tehniskos labojumus, gan kosmetiskos uzlabojumus. Par apdares darbiem nevajag satraukties, jo to paveiks tie paši meistari, kas nodarbojās ar logu montāžu. Arī palodžu nomaiņa tiek pieskaitīta pie apdares darbiem. Pasūtot logus, ir iespējams pasūtīt arī garāžas vārtus, palodzes, vārtus un pat durvis, lai viss būtu skaists un saskaņots.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *