MĀJĀS BRŪVĒTU ALKOHOLISKO DZĒRIENU VEIKALS.

Musdienās personīgā vīna darītava vai neliels alus brūzis savās lauku mājās ir teju ekskluzīva lieta. Maldīgi uzskatīt, ka jebkāda veida mājās darītais alkohols, kas pēcāk tiek pārdots citiem, ir nelegāls bizness, jo nelielu alkohola darītavu dzērienu ražošanu un realizāciju tirgū, regulē dažādi likuma panti, kas darbošanos padara pilnīgi legālu.

Varam saderēt, ka jebkurai nelielai alus darītavai vai vīna pagrabam, ir sava vēsture un stāsts, kā nonāca līdz šādam biznesa veidam, pie tam, nereti šīs teikas kalpo kā labs veids klientu pievilināšanai. Mazās, privātās alkohola darītavas savas preces veiksmīgi realizē dažādos nelielos tirdziņos, mājražotāju veikaliņos, kā arī iespējams slēgt līgumus ar alkohola veikalu tīkliem. Pie tam, noteikti nevajag aizmirst par alkohola veikala atvēršanu internetā, kas arī ir legāls biznesa veids un preču realizācijas iespēja pārdevējiem.

Ieskaties piedāvājumā – http://pv64.lv/produkti

MĀJAS ALUS UN JĀŅOGU UZLĒJUMS NO LATVIJAS MĀJRAŽOTĀJIEM.
Mājas bruvēts alus vai darīts vīns ir lieliska dāvana svēkos tuvam draugam. Mājās brūvētais alus, mājražotāju vīni, kā arī dažādi uzlējumi un pat degvīns noteikti garšos savādāk kā veikalos nopērkamā masu produkcija. Mājas degvīns arī ir ar savādāku, pat nedaudz ekskluzīvu garšu. Vēl viens aspekts ar ko mājražotāji atšķiras no lelajām alkohola rūpnīcām un alus darītavām, ir dažādu garšu piedāvājums, kas sniedz iespēju pārdot unikālu preci, ka var kļūt par firmas zīmi! Aveņu uzlējums vai upeņu uzlējums noteikti būs gana labas opcijas tostam svētku dienās vai Dumbrāju alus veldzēs slāpes karstā vasaras dienā.

KAS PĀRRAUGA ALKOHOLA PIRKŠANU TIEŠSAISTĒ?
Visbiežāk, dažāda veida alkohola veikali, kas produkciju piedāvā iegādāties internetā, piegādi veic pašu spēkiem. Tas palīdz pārliecināties par pircēja vecumu. Lokālas alkohola darītavas piegādi veic uz tuvākajām pilsētām un rajoniem. Arī bezmaksas piegāde tiek noteikta balstoties uz konkrētu summu, kas būtu adekvāta pircējam un izdevīga pārdevējam. Latvijas mājražotāju preču iegāde ir lielisks veids kā atbalstīt savējos!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *