Kas tieši būs jādara, kad ir izlūzusi slēdzene mājokļa durvīm?

Liels jautājums, kādā veidā rīkoties, kad dzīvokļa durvju atvēršana nav iespējama, parādās pirmais, kurš rodas gadījumā ar salūzušu slēdzeni vai, piemēram, salauztu atslēgu. Tas jau var notikt jau ar jebkuru no mums, neatkarīgi no durvju veida, tie var būt vai nu metāla, vai koka. Turpretim, šofera diena var tikt sabojāta, kad negaidot izrādīsies, ka mašīnas durvis neatveras no iekšienes, ne arī no ārienes. Šajā gadījumā Jums jāpaliek mierīgam un nedrīkstētu iekrist panikā. Pastāv ne viens vien durvju serviss, kas tad var arī izlīdzēt šajā gadījumā, pat ja nepieciešama tūlītēja slēdzeņu maiņa.

Kā tad nenokļūt situācijā, kad tad saplīst durvju slēdzene?

Pats durvju remonts nozīmē pašu durvju darbības atjaunošanu, un arī vizuālā pārklājuma restaurēšanu vai pat pašu durvju nomaiņu. Kad ir apgrūtināta durvju atvēršana, šādu situāciju var radīt zemāk minētās lietas:

  • pirmatnējs slēdzenes mehānisma uzstādīšanas tehnoloģijas pārkāpums;
  • nesankcionēts iebrukšanas mēģinājums;
  • ārdurvju slēdzeņu sabojāšanās;
  • dabisks detaļu nolietojums lietošanas laikā.

Ja jums mājokļa ārdurvis ir metāla, kā, piemēram, auto durvis, viņas būtu tieši pakļautas videi, tad šeit varētu vēl cita veida iemesli bojājumiem: piemēram, mitrums un temperatūra un to mijiedarbība. Esošais ūdens kondensāts, kas tieši savācas slēdzenēs un vēršanas mehānismos var sasalst zemās temperatūrās un tādējādi salūzt. Rūsas veidošanās bojā ārdurvju eņģes, pārvēršot ārdurvis diezgan šķības. Jebkādā variantā atslēgu serviss izlīdzēs Jums.

Atslēgu serviss un arī viņa zinātāji – prasības, kā pareizi izdarīt atlasi

Ir problemātiska auto atvēršana vai, piemēram, nepieciešams durvju serviss? Ir jāzina tās vietas, kur varētu griezties. Bez šaubām, standartā mēs varam zvanīt brokerim, gadījumā ja mums ir iekļauta sos durvju atvēršana. Taču ir kompānijas, kur tiks piedāvāts konkrēti kvalitatīvs slēdzeņu serviss. Kādā veidā šādu uzņēmumu sameklēt? Galvenais ir un būs izlasīt jebkādas iespējamās citu klientu rekomendācijas. Nekas nav arī tik ļoti būtisks, kā pārējo pastāvīgo pircēju viedoklis, kā arī nemaz nav nozīmīgi vai servisa darba process bija seifu atvēršana vai arī pats durvju remonts. Jebkam no tā jau bija jābūt paveiktam labi. Izvēloties servisu, paceliet interesējošos jautājumus, jo tad varēsiet izprast, vai tiešām otra galā ir speciālists. Un necentieties uzlauzt ārdurvis paši, jo bez šaubām Jūs jau varat tikai salauzt tās, kas pēc tam būs jāmaina.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *