KAS IR SUŠI UN KUR TO ĒST?

Mūsdienās suši vairs nebūtu nekāda eksotika, bet normāla ikdienas uztura sastāvdaļa, kas nopērkama lielveikalos, pasūtāma restorānos kā arī suši var ātri gatavot arī mājās. Lai sushi pagatavotu mājās, atliek tikai doties uz tuvāko veikalu un iegādāties visu vajadzīgo, tajā skaitā savas iecienītākās zivis un dārzeņus. Ja tomēr suši izlemjat nobaudīt restorāna, taču to nosaukumi neko daudz neizsaka, ja neesat japāņu valodas zinātājs, nevajag uztraukties, jo viss sastāvs un arī sushi veids ir minēts produkta aprakstā. Pie mums pieejama ēdiena piegāde!

KĀ PAGATAVOT SUŠI?
Parasti visiem interesentem tiek piedāvāts ļoti ievērojams suši ēdienu skaits, pie tam, tos var baudīt gan aukstus, gan karstus, tie ir lieli un arī mazi, asi kā arī neasi. Gatavojot suši mājas apstākļos, noteikti ir iespējams gan sekot receptēm, gan brīvi improvizēt, jo šis ēdiens vienmēr ir ļāvis vaļu fantāzijai. Suši receptes ir opcija uziet gan dažādos ēdienu gatavošanas portālos, gan grāmatās, gan iedvesmu var smelties no jau baudītiem kulināriem šedevriem. Izplatītākie sushi veidi noteikti ir maki rolli ar lasi, gurķiem vai arī avokado. Suši sarullēšanas varianti arī mēdz būt vairāki – gan tradicionālie ar rīsiem iekšpusē, gan rīsiem arī ārpusē, kas papildus apbērts ar masago ikriem vai arī sēkliņām. Sushi var arī cept! Vispopulārāk ir tos apcept tempura mīklā vai arī izveidot dažādas karsto piedevu cepurītes, piem., ar sieru. Sushi mēdz būt arī veģetāri un vegāni. Šādos gadījumos suši tiek gatavoti ar tofu un arī dārzeņiem.

SUŠI PIEGĀDES IZMAKSAS RĪGĀ UN RAJONĀ.
Gan Rīgā, gan citās lielās Latvijas pilsētās var izmantot arī sushi piegādes pakalpojumus, ja nu gadījumā nav vēlme un laika gatavot pašam. Salīdzinoši daudzi suši piegādes restorāni, savu darbību izvēlas izvērst tikai uz pircēju apkalpošanu attālināti, šādā veidā piedāvājot lielāku piedāvājumu un zemākas cenas. Šī iemesla dēļ, īpaši izplatīti ir kļuvuši sushi akcijas piedāvājumi kā arī komplekti, jeb seti. Sushi komplekti visbiežāk piedāvā nobaudīt dažādus suši veidus vienā reizē, par daudz zemāku cenu, kā pasūtot tos atsevišķi. Sushi noteikti ir opcija piegādāt Rīgā par patīkamām piegādes cenām, bez tam, jo lielāks pasūtījums jo zemāka piegādes cena vai tās nav vispār!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *