LOGU VEIDI TAVĀM MĀJĀM

Vai spējat iedomāties kādu māju, kurai nebūtu logu? Protams, ka nē, arī mēs to nevaram, tādēļ ir svarīgi, lai jebkurai ēkai tiktu rasts risinājums tam, lai skats uz ārpasauli būtu patīkams un ērts. 21. gadsimtā ir iespējams atrast daudz un dažādus risinājumus piemērotu logu iebūvei, lai tie būtu funkcionāli un piemēroti jebkurai ēkai.

Mūsdienās klienti izvēlas izmantot dažāda tipa risinājumus logu instalācijai savās mājās. Logi tiek iedalīti trīs lielās kategorijās – alumīnija logi, koka logi un pvc jeb pakešu logi. Ja logi tiek iebūvēti pareizi, tad tiek nodrošināta skaņas un siltuma izolācija, pareiza ventilācija, veselīga vide un arī vizuālais baudījums.

KĀDĒĻ IZVĒLĒTIES PVC LOGUS?
Plastmasas logi, kas tiek dēvēti arī par PVC logiem, ir viena no populārākajām izvēlēm klientu vidū. Lai arī plastmasas logi ir salīdzinoši jauna opcija Latvijas iedzīvotājiem, tā ātriem soļiem ir progresējusi un kļuvusi par vienu no populārākajiem logu veidiem, ko klienti izvēlas ierīkot savos mājokļos. PVC logi ir pieejami dažādos izmēros un formās, pielāgojami klienta vēlmēm un telpas vajadzībām. Liela loma ir arī piemērotai un atbilstošai furnitūrai.

KOKA LOGU ĪPAŠĪBAS.
Lai arī divtūkstoš gadu sākumā plastmasas logi sāka slavas gājienu Latvijā, koka logi nav palikuši aizmirstībā, pie tam, tie sāk palēnām atgriezties un lieliski iekļaujas mūsdienu interjēra dizainā un arhitektūrā. Koka logi, kas neskaitāmus gadsimtus ir kalpojuši jebkurā celtnē jebkurā pasaules malā, straujiem soļiem ir panākuši citu logu veidu popularitāti un nodrošina tādas pašas siltuma un skaņas izolācijas iespējas mājoklī. Tie ir pieejam dažādās formās un izmēros, kā arī funkciju ziņā nebūt neatpaliek no PVC vai alumīnija logiem, turklāt, nevar nepieminēt plašo krāsu gammu, kādā ir iespējams logus nokrāsot!

ALUMĪNIJA LOGU ĪPAŠĪBAS.
Arī alumīnija logi mēdz būt bieža klientu izvēle. Ungunsizturība, augsts skaņas un siltuma izolācijas līmenis ir trīs galvenie iemesli, kādēļ klienti dod priekšroku šī materiāla logiem. Tie ir plāni, taču kvalitatīvi un kalpos ļoti ilgu laika posmu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *