FINANSES, GRĀMATVEDĪBA UN JURISTA KONSULTĀCIJAS.

Grāmatvedis ir tā profesija, kas par darba apjoma neesamību nevarētu sūdzēties.. Mūsdienās grāmatvedības uzņēmumi nesniedz vairs tikai ar grāmatvedību saistītus pakalpojumus, bet piedāvā arī juridiskās konsultācijas, rīko seminārus par aktualitātēm un problēmām nozarē, kā arī daudz ko citu. Ienākumu un izdevumu kontrole, finanšu sakārtošana un jebkāda cita veida informācijas apstrāde, kas saistīta ar personīgajiem vai uzņēmuma finansu līdzekļiem ir grāmatveža ikdiena, tādēļ nevajag baidīties meklēt palīdzību arī tad, ja ikdienā esat izlēmis šos jautājumus kārtot paša spēkiem. Īpaši aktuāli tas ir gadījumos, kad kad noteiktā periodā mainās nodokļa likmes un koeficienti, kas ir jāpārzina katram grāmatvedim, bet ne katrai juridiskai vai fiziskai personai. Ja grasāties veidot uzņēmumu un doties uz uzņēmumu reģistru, iepriekš noderēs konsultācijas par uzņēmuma veidošanu un uzturēšanu.

Uzzini vairāk – http://www.bkgrupa.lv/finansu-planosana-vaditajiem-uznemuma-budzets-finansu-kustiba-risku-samazinasana/

GRĀMATVEDĪBAS PAKALPOJUMI UN JURIDISKĀS MAKSĀTNESPĒJAS KONSULTĀCIJAS.
Grāmatvedības pakalpojumu sniegšanu regulē likums par grāmatvedību un tā vienmēr ir gājusi roku roka ar dažādiem juristu pakalpojumiem un konsultācijām, jo precīza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība ikvienam. Grāmatvedības uzņēmumi piedāvā plaša spektra juridisko pakalpojumu konsultācijas, kas ietvert ne tikai darba tiesības un arba likuma pārzināšanu, bet arī civiltiesības, komerctiesības un maksātnespējas konsultācijas.

GADA IENĀKUMU DEKLARĀCIJAS AIZPILDĪŠANA.
Katru gadu ļaudis steidz iesniegt gada ienākumu deklarācijas, lai saņemtu no valsts atpakaļ pārmaksāto nodokli un attaisnotos izdevumus par medicīnas un izglītības pakalpojumiem. Daudzi izmanto iespēju deklarāciju aizpildīt interneta vidē, bet tik pat daudzi to pilda VID nodaļās. Tieši tie, kuri izvēlas šo darbiņu uzticēt grāmatvežiem, jau savlaicīgi veic sev piemērota gramatveža meklējumus.

Jo lielāks un pieredzējušās grāmatvedības uzņēmums, jo vairāk pakalpojumu var piedāvāt saviem klientiem, kuri, starp citu, var būt ne tikai privātpersonas vai juridiskas personas, bet arī citi grāmatveži. Lielas grāmatvedības firmas piedāvā dažādus seminārus grāmatvežiem, kuros tiek spriests par nozares aktualitātēm, problēmām un to risinājumiem un tiek apspriest dažādi citi nozīmīgi jautājumi, kas saistīti ar grāmatvedības nozari. Grāmatvedības pakalpojumu cena tiek noteikta balstoties uz to, kāds pakalpojums vai pakalpojumu grupa ir aktuāla un nepieciešama klientam pasūtījuma veikšanai. Līdzīgi tiek noteiktas cenas arī juridiskajiem pakalpojumiem, kas tiek sniegti uzņēmumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *