Populāras receptes lieliskā konditorejā

Konditoreja ir lieliska vieta, kurā satikties ar draugiem un nogaršot dažāda veida uzkodas ļoti patīkamā gaisotnē. Konditorejas izstrādājumi paredzēti dažādiem pasākumiem, tādēļ varat pasūtīt fantastisku kliņģeri, kraukšķīgus cepumus, greznas tortes utt.

Konditorejas Rīgā piedāvā arī jaunas receptes, tāpēc patīkami pārsteigti būs ne vien Jūsu ciemiņi, bet arī Jūs. Tortes pēc pasūtījuma uzlabo noskaņojumu svinībās, tādēļ droši izmantojiet iespēju un sakombinējiet savas mīļākās garšas nianses! Ar konditorejas speciālistu palīdzību var tikt rīkoti dažādi banketi, tāpēc nebūs pašam jādomā par ēdināšanu, jo visu paveiks tiešām pieredzējuši darbinieki.

Kūkas, kas sagādā pārsteigumu

Tortes uz noteiktu pasūtījumu tiek sagatavotas pēc konkrētā klienta prasībām, līdz ar to visas izmantotās sastāvdaļas, glazūra un dažādi citi elementi tiek pieskaņoti noteiktajam pasūtītājam. Īstenībā pasūtīt kūku nav nemaz tik sarežģīti, pietam profesionāli konditori spēs ieteikt, kas vislabāk piemērots noteiktajā situācijā. Tortes pēc Jūsu pasūtījuma Rīgā tiek piegādātas uz konkrēto adresi, tādēļ nebūs jāraizējas par lielas tortes transportēšanu u.c. problēmām. Visiem skaidrs, kur pasūtīt garšīgu saldie kliņģeri, jo tradicionālajās konditorejās ir tik bagātīgs piedāvājums un fantastiskas garšu variācijas, ka nav nemaz jāuztraucas par savu izvēli! Visi individuālie pasūtījumi nodrošina ļoti patīkamas izjūtas, pietam klients ir pilnīgi drošs, ka izmantotās izejvielas viņam tiešām garšos un sniegs kāroto rezultātu.

Rūpīgi izplānoti banketi viesībām

Galda klāšana vienmēr ir laikietilpīgs uzdevums, tāpēc par Jūsu plānoto pasākumu atmosfēru var lieliski parūpēties arī konditorejas darbinieku pulks! Izbraukuma banketi jāplāno labu laiku pirms tam, jo ļoti īsā laika periodā nav iespējams padomāt par katru niansi, ēdienu variantiem utt. Konditorejas paraugos banketu ēdienkarte sevī ietver neskaitāmus izvēles variantus, tādēļ Jūs varat atlasīt tos, kas Jums liekas paši piemērotākie. Gatavotās uzkodas banketiem ir daudzveidīgas, tāpēc galdu klāšana attiecīgas cenas būs atšķirīgas katram pasūtījumam. Galdu klāšana izbraukumā pieejama arī tādos gadījumos, kad paredzēta pavisam neformāla atpūta ārpus telpām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *