LABAS KVALITĀTES ATPŪTAS OPCIJAS PIE ŪDENS

Vasaras mēneši ir laiks, kad cilvēki bauda savu brīvo laiku pie dabas, sauļojoties, dodoties piknikos un arī lūkojot pēc izklaides iespējām pie ūdens. Atpūta ar draugiem un ģimeni vasaras mēnešos ir iespēju pilna, atliek vien izvēlēties, kura no daudzajām izklaides iespējām ir piemērota tieši jūsu vēlmēm.

Latvijā viens no populārākajiem veidiem kā baudīt brīvos brīžus ir ūdens tuvumā – braucieni ar laivām, SUP dēļiem, e-foil, laivām, katamarāniem un tamlīdzīgi. Ūdens atrakciju nomas ir izdevīgas gan klientiem, gan pakalpojuma sniedzējiem, jo Latvijā ūdens motocikla noma un prieku baudītāju skaits tikai pieaug ar katru sezonu.

KĀ KVALITATĪVI PAVADĪT LAIKU PIE ŪDENS LIELAI DRAUGU GRUPAI?

Interesentiem noteikti radīsies jautājumi par to, kurus nomas pakalpojumus vislabāk izvēlēties. Ir vairāki veidi kā to darīt. Kempingos, atpūtas vietās pie ūdens un citās brīvā laika pavadīšanas vietās ūdens tuvumā, vienmēr atradīsies kāds, kurš piedāvā iznomāt dēļus, laivas un citus ūdens atrakciju veidus. Arī aktīvās atpūtas veikalos ir iespējams atrast dažādas nomas pakalpojumu opcijas. Ūdens izklaides atribūtu noma nav vienīgais pakalpojums, ko šādi uzņēmēji mēdz nodrošināt, piemēram, nereti tiek piedāvāti arī gida pakalpojumi vai pat dažādu tematisku pasākumu rīkošana. Nomāt iespējams pat buru laivas un katamarānus, kas mēdz piesaistīt daudz interesentu. Buru laivas-jahtas noma, sniedz iespēju atpūsties līdz pat 8 cilvēku lielai grupai.

SUP DĒĻU PRIEKŠROCĪBAS MUSKUĻU TRENIŅOS

SUP dēļu noma pēdējos gados ir kļuvusi par populārāko pakalpojumu aktīvās atpūtas cienītāju vidū. Izbraucieni ar SUP dēļiem ir populāri gan romantiskas divvientulības baudītājiem, gan draugu pulkiem. Ar SUP dēļu palīdzību, ir iespējams trenēt visas ķermeņa muskuļu grupas. SUP dēļi pat mēdz pildīt plosta funkciju un tos var izmantot mantu pārvadāšanai brauciena laikā. E-foil dēļi, lai arī Latvijā vēl ir salīdzinoši jauns pakalpojuma veids, noteikti ir ieguvis prāvu piekritēju pulciņu. Ar litija-jonu akumulatoru aprīkotais e-foil dēlis, ātri vien ļaus jums sasniegt jaunus augstumus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *