KURP JĀDODAS, JA VAJAG MONTĒT RIEPAS?

Par riepu stāvokli savai automašīnai ir nepieciešams pārliecināties regulāri, lai uz ceļa braukšanas laikā nerastos lieki pārsteigumi. Ziemas riepu periods, kā obligāta prasība Latvijā ir no decembra līdz martam, taču ik viens auto vadītājs zina, ka šis jēdziens ir stiepjams.

+5 un +7 grādi pēc Celsija ir tās temperatūras, kuras tiek ņemtas par pamatu reizēs, kad tiek noteikti riepu maiņas obligātie termiņi. Latvijas klimats šeit mēdz izspēlēt dažādus jokus, nereti martā ir krietni vēsāks kā decembrī, tādēļ ziemas riepu izmantošanai par pamatu jāņem nevis kalendārā redzamais datums, bet gan esošā situācija aiz loga.

KĀPĒC SVARĪGS RIEPU SERVISS?

Jebkurš auto un cita transportlīdzekļa vadītājs zina to, ka riepas un diski ir kā cimds ar roku un viens bez otra nevar. Jebkurā riepu servisā ir iespējams izmantot disku remonta pakalpojumu. Disku taisnošana, remonts pēc deformācijas, pēc dažādiem bojājumiem, tā pat kā disku slīpēšana krāsošana un citas klientu vēlmes ir riepu servisa patstāvīgajā piedāvājumā. Ir svarīgi novērst visus konstatētos riepu un disku bojājumus savlaicīgi, jo to esamība tiešā veidā ietekmē automašīnas vadāmības drošību. Dažāda veida tehniskā apkope, kas saistīta ar riepām ir servisa darbinieku pamata pienākumi. Tas tiek veikts ar kvalitatīvām iekārtām un materiāliem. Riepu servisa darbiniekiem nav iemesla neuzticēties – viņu viedoklis par jaunu riepu iegādi un specifiski ieteikumi ir jāņem vērā. Riepu remonts prasa vien pusstundu, tādēļ nav jābaidās par savas ikdienas kavēšanu.

LABS RIEPU SERVISS IK VIENAM KLIENTAM

Riepu disku serviss ir nepieciešams jebkāda veida automašīnai, kas nozīmē to, ka klientu nekad netrūks. Servisa kvalitātes garantija ir obligāta komponente, kas tiek sniegta kopā ar pakalpojumiem katram klientam. Neatkarīgi no tā, vai serviss nepieciešams riepām vai diskiem, pakalpojums tiek sniegts ar augstāko atbildības sajūtu. Svarīgi ir uzticēties meistariem, kuriem uzticat savu auto. Auto servisa kvalitātei ir liela nozīme, jo kvalificēt darbinieki rūpējas par drošību uz ceļiem, laikus novēršos potenciālus apdraudējumus, kas var rasties aktīvi piedaloties ceļu satiksmē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *