RIEPU SERVISI AR RIEPU UZGLABĀŠANAS PAKALPOJUMU

Dzīvojam tādos klimatiskajos apstākļos, kad Latvijas likumdošana nosaka no 1.decembra līdz 1. martam automašīnām obligātas ziemas riepas, taču, ņemot vērā to, ka dabas untumi nav paredzami, tās var būt vajadzīgs uzlikt ātrāk vai nomainīt vēlāk Tādēļ ir nepieciešams izvēlēties savam auto atbilstošas ziemas riepas. Drošība uz ceļiem ir pats galvenais, īpaši ziemas mēnešos, kad ceļu sedz ledus kārta un laikapstākļi nelutina arī citādāk. Jebkurā riepu servisā jūs sagaidīs laipni un smaidīgi servisa darbinieki, kas izskaidros visu, kas nav skaidrs un palīdzēs izvēlēties piemērotāko risinājumu automašīnai un tās vadītāja braukšanas paradumiem.

Dažādi automašīnu servisi piedāvā daudzpusīgus, ar riepām saistītus pakalpojumus – jaunu un lietotu riepu iegādi un nomaiņu, riepu montāža, uzglabāšanu un utilizēšanu, riepu balansēšanu un dažādus ar automašīnas disku apkopi un uzturēšanu saistītus pakalpojumus.

MAZLIETOTU AUTOMAŠĪNAS RIEPU KOMPLEKTI PAR ZEMĀM CENĀM

Kādēļ lai kāds izvēlētos savam automobīlim uzstādīt lietotas riepas? Tādēļ, ka tās ir tik pat drošas kā jaunas, jo ir pārbaudītas, sertificētas un pilnīgi droši lietojamas. Viens no lielākajiem faktoriem par labu lietotu riepu iegādei ir to cena. Visi zina, ka automašīna un tās uzturēšana nav lēts prieks un ar izmaksām automašīnas apkopei jārēķinās regulāri. Tajā skaitā arī riepas, pie tam, ja riepas un diski nebūs kārtībā, pastāv risks neiziet tehnisko apskati. Lietotu ziemas riepu komplekts noteikti izmaksās mazāk kā jaunu, tādēļ iesakām apsvērt domu par lietotu riepu komplekta iegādi. To, cik bieži būs jāiegādājas jaunu riepu komplekti, nosaka daudz un dažādi faktori – automašīna, kam riepas uzstāda, autovadīšanas un braukšanas paradumi un biežums, kā arī nedrīkst nepieminēt ceļa segumu un nobraukto attālumu vienā sezonā. Nemaz ne tik maz cilvēku riepas iegādājas vadoties pēc to cenas, kas nozīmē to, ka tiek meklēti labākie cenas un kvalitātes risinājumi jebkuras sezonas riepām.

Riepu servisos strādā lieliski un zinoši darbinieki, kuri ik vienam spēs piedāvāt labāko risinājumu jebkuram, ar riepu apkopi saistītam pakalpojumam, tostarp arī riepu uzglabāšanu un disku apkopi. Mazlietotās riepas Latvijas servisos visbiežāk nonāk no Skandināvijas un Vācijas, kas ir divas valstis, kuru augstās kvalitātes prasības visiem ir lieliski zināmas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *