PAREIZU LOGU IZVĒLES LOMA MĀJOKLĪ

Būvējot māju vai remontējot dzīvokli, agri vai vēlu aktuāls kļūst jautājums par logiem. PVC logi ir redzami 99% ēku fasāžu. PVC logi ir populārākā izvēle, taču iespējams montēt arī citus – koka un alumīnija logus. PVC logus izmanto arī jumta logu montāžai. Jau vismaz 20 gadus cilvēki lemj par labu PVC logu iebūve savā mājoklī. Lai telpās un ēkā kopumā būtu videi un iedzīvotājiem draudzīgs, energoefektīvs mikroklimats, ar labiem logiem vien nebūs līdzēts, jo nepieciešamas arī labas ārdurvis.

Par koka ārdurvīm vēl labāks risinājums ir metāla durvis. Metāla durvju priekšrocība ir skaņas un siltuma izolācija, kā arī, noteikti tas, ka šīs durvis ir izturīgas. Ieskaties te – Pvc logi!

KLIENTU TOP IZVĒLE LOGU MONTĀŽĀ

Logu montāžas uzņēmumi klientiem piedāvā dažādas alternatīvas PVC logiem. Pastāv iespēja iebūvēt arī koka vai alumīnija logus. Ja vēlaties ugunsdrošus logus, tad alumīnija konstrukcijas būs labākais risinājums. Komercprojekti un industriālo ēku celtniecībā, alumīnija logi ir vislabākā izvēle, jo ir ļoti izturīgi gan tehniski, gan vizuāli. Tos ir viegli pielāgot fasādei, jo rāmjus iespējams notonēt pēc vajadzības. Klienti arī labprāt izvēlas koka logus. Ja iedomājamies par veco laiku koka logiem, tad mūsdienās pieejamie no tiem ļoti atšķiras un dažkārt pat nav atšķirami no PVC logiem. Funkcionāls koka rāmis sevī ietver tādu pašu advancētu stikla pakešu konstrukciju, kā plastmasas logi.

PALODŽU MONTĒŠANAS OPCIJAS PVC, KOKA UN ALUMĪNIJA LOGIEM

Noteikti nevajag aizmirst par palodzēm. Montāžas darbi tiek ievietoti tāmē, lai varētu optimāli izvērtēt visas kopējās izmaksas. Apdares darbus veic pēc logu montāžas pabeigšanas, jo tas ir beidzamais solis jaunu logu uzstādīšanas procesā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *