VAI PAKEŠU LOGI IR DROŠA IZVĒLE?

Ja pavērojam ēku fasādes Latvijā, tad plastmasas logi būs tie, kas redzami dominē cilvēku izvēlē, kad runa par logu montāžu. Latvijā ir auksts ziemas un karstas vasaras, mitri rudeņi un vēli pavasari, kas nozīmē, ka gada lielākajā daļā ir jānodrošina patīkams siltums iekštelpās.

Starpsezonās, respektīvi, pavasaros un rudeņos, kad sākas un beidzas apkures sezona, temperatūra dzīvoklī un ārā nav krasā atšķirības amplitūdā, taču, aukstā ziemā, gribētos atrasties siltā mājoklī, savukārt karstā vasarā – mazliet vēsākā. Saprātīgu temperatūras amplitūdu telpā palīdz regulēt lieliski logi, tādēļ plastikāta logi ir klientu pirmā izvēle.

KĀ UZLABOT TEMPERATŪRU DZĪVOKLĪ DAUDZSSTĀVU MĀJĀ?
Kādēļ Latvijā tik daudz tiek runāts par energoefektivitāti? Izskaidrojums ir pavisam vienkāršs. Latvijā daudzstāvu nami, galvenokārt, ir būvēti, aptuveni, pirms 40-50 gadiem un daudzi no tā laika nav piedzīvojuši nekāda veida remontdarbus. 50 gadu laikā mainījies ir tiešām ļoti daudz kas, nemaz nerunājot par ēku un komunikāciju tehnisko stāvokli un visu, kas ar to saistīts, ieskaitot, pakalpojumu cenas. Dzīvošana šāda veida dzīvokļos kļūst nerentabla, ja izdevumu ir vairāk par ieguvumiem, respektīvi, ja dzīvoklī ziemā ir auksts, bet apkures cena nav tā mazākā, tad jāmeklē veidi, kā šo problēmu atrisināt. Viens no risinājumiem ir plastmasas logi, ko montēt esošo koka logu vietā. Liels ieguvums Latvijā ir pieejamais ES finansējums, kas nodrošina ēku energoefektivitātes pasākum veikšanu visā Latvijā. Tas palielina ne tikai komfortu telpās, bet arī ēkas mūžu.

CIK MAKSĀ PLASTMASAS LOGI?
Logu montāžas speciālisti atradīs vislabākos risinājums jebkāda veida namiem. Visus nepieciešamos mērījumus veic cilvēki, kuri rūpēsies par logu montāžu. Pēc logu montāžas beigām ir iespējams izmantot arī iekšējās apdares darbu pakalpojumus, lai nebūtu jāmeklē jauns pakalpojumu sniedzējs. Ir dažādi logu veidi, kas atšķiras pēc to tehniskās uzbūves ar dažādām niansēm, tādēļ, precīzas izmaksas būs iespējams noteikt tikai pēc visu detaļu noskaidrošanas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *