KO DARĪT, JA MĒBEĻU VEIKALA SORTIMENTS NEPATĪK?

Jaunām mēbelēm ir sava īpaša smarža, kas telpā rada naprakstāmu atmosfēru un emocijas. Pašlaik ir daudz plašākas iespējas mēbeļu izvēlē kā tas bija pirms 30 gadiem. Visbiežāk mēbeles tiek izgatavotas no MDF, akrila, krāsota stikla un lamināta. Pasūtot individuāli izgatavotas mēbeles, tiek piemeklēta arī piemērota un skaista furnitūra.

Mēbeles pēc pasūtījuma ne vienmēr ir dārgākas kā tās, kas atrodamas mēbeļu salonos un veikalos jau uz vietas gatavas. Ja tomēr ir vēlmes pēc jau esoša dizaina pielāgošanas, tad notekti ir arī šāda opcija. Neatkarīgi no tā vai tas ir iebūvējamie skapji vai virtuves mēbeles pēc pasūtījuma, noteikti būs iespēja atrast vislabāko variantu, kas ir ne tikai aktuālā dizainā, bet arī maciņam draudzīgi.

CIK ILGĀ LAIKĀ TIEK IZGATAVOTASMĒBELES PĒC PASŪTĪJUMA?
Virtuves dzīvokļos vienmēr ir pirmā telpā, kas tiek savesta kārtībā. Mēbeļu izgatavošana virtuvei sevī ietver visu – sākot no veselas virtuves iekārtas, kas veidota balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām un, beidzot ar vienkāršiem virtuves galdiem, krēsliem vai citiem elementiem. Virtuves iekārtas izgatavošana ir laikietilpīgs process, parasti aptuveni mēnesi, taču garantējam, ka klients būs apmierināts par visiem 100 procentiem. Iebūvētu virtuves iekārtu ir iespējams pasūtīt jebkāda veida virtuvei gan privātmājā, gan dzīvoklī. Virtuves iekārtas darba virsmas, nereti ir ati dārgākā daļa no visa pasūtījuma. Virtuves iekārtas tiek iedalītas gan ekskluzīvās, gan budžeta klases iekārtās, taču, tas nebūt nenozīmē to, ka budžeta klases mēbeles būs nekvalitatīvas. Jebkuru mēbeļu ilgu kalpošanas laiku nodrošina to pareiza lietošana un kopšana – gluži tā pat kā jebkurai citai lietai mūsu dzīvē.

ERGONOMISKAS UN PĀRDOMĀTAS VIRTUVES IEKĀRTAS UN SIENAS SKAPJI.
Pēc klienta pasūtījuma ir iespējams izveidot jebkāda veida mēbeles. Skaists liels skapis ar lielām bīdāmajām durvīm ir katras mājas sapnis. Ja veikalos atrodamās mēbeles līdz galam īsti nav tomēr tas, ko vēlētos, tad pēc pasūtījuma veidotās būs labākais risinājums. Aiz vien biežāk cilvēki novērtē ergonomisku apkārtējo vidi, lai būtu iespēja viegli, ātri un ērti padarīt plānotos darbus, iekārtojot savas dzīvojamās telpas pēc iespējas parcīgāk un ērtāk, turklāt, tas attiecas ne tikai uz virtuvi, bet arī viesistabu, un arī vannas istabas mēbeles tiek izgatavotas pēc pasūtījuma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *