SVĒTKU DIENU TRADĪCIJAS LATVIJĀ

Dzimšanas diena jebkuram no mums ir vienu reizi gadā, un to vienmēr vairākums izvēlas svinēt ar draugiem un radiem. Baudīšanai tiek piedāvāts garšīgs ēdiens, jubilārs saņem dāvanu un arī kopumā laiks tiek pavadīts jautri, labā kompānijā, bez uztraukumiem un liekām problēmām.

Loģiski, nevaram iedomāties nevienas dzimšanas dienas svinības bez svecīšu nopūšanas un kūkas griešanas. Dažādas ar dzimšanas dienu svinēšanu saistītas tradīcijas mēdz atšķirties visā pasaulē, taču emocijas, ko sniedz šo svētku atzīmēšana lielākā vai mazākā draugu pulkā, vienmēr ir pozitīvu emociju pilns notikums kā pieaugušajiem tā bērniem.

JUBILĀRA LŪGUMU SVĒTKU DIENĀ – VĒLAMS IZPILDĪT!
Bieži galvassāpes ballītes apmeklētājiem vienmēr sagādā tieši dāvanas izraudzīšanās. Labākajā variantā jubilārs konkrētas vēlmes jau ir pateicis pirms pasākuma, taču tas ne vienmēr notiek un nākas palauzīt galvu, kas varētu būt interesants un noderīgs. Gribam piebilst, ka, ja jubilāra izteiktā vēlme pēc konkrētas dāvanas jums neliekas pareiza, lūgums nedāvināt neko citu un respektēt gaviļnieka lūgumu. Simboliskie sīkumi ir labs veids dāvaniņām vārda dienā vai kādos citos mazākos svētkos. Mūsdienās dāvanu izvēle nudien ir liela, pat nevar salīdzināt ar to, kāda tā bija pirms gadiem trīsdesmit, kad populārākās dāvanas bija palagi un servīzes. Ierakstot interneta meklētājā atslēgfrāzes par to, kādu dāvanu izvēlēties, noteikti varēs atrast interesantus ieteikumus, ko realizēt dzīvē. Arī pantiņi dzimšanas dienā var palīdzēt nonākt pie lieliska risinājuma dāvanas izvēlē, ja nav zināmas jubilāra vēlmes, īpaši ja atrodami, piemēram, apsveikumi dzimšanas dienā vīrietim, kas parasti sagādā problēmas.

KĀ BĒRNUS UN PIEAUGUŠOS IEPRIECINĀT DZIMŠANAS DIENĀS?
Nav būtiski vai svētku diena ir bērniem, vīrietim vai sievietei, nereti tiek rīkotas arī svinības ar gardumiem un izklaidēm. Par dāvaniņām priecāsies katrs, it īpaši bērni, kuri noteikti būs sajūsmā par kārumiem un piepūstiem baloniem vai citām izklaidēm. Vīrieši bez šaubām novērtēs dažādus ar garšīgām lietām saistītus pārsteigumus, interesantu grāmatu vai kādu līdzīgu dāvaniņu. Ja runa par meitenēm, tad vārda dienas dāvanas ir daudz elementārāk atrast kā citiem, kā piemēram, SPA apmeklējumi, kārumi, smaržīgi ziedi un tamlīdzīgi pārsteigumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *