Moderns auto remonts tieši pie ekspertiem

Modernā vide jau ir ļoti mainījusies, un tagad ar jaunām mašīnām var braukt ne vienīgi ļoti bagāti klienti, bet pat vienkāršie iedzīvotāji, kuriem ir vidējās algas. Līzings, kā arī pretīmnakoša cena jauniem auto ar katru dienu vairāk rosina cilvēkus iegādāties nevis lietotus, bet jaunos auto. Būtiskākā starpība ir tanī, kad ar vecām automašīnām viegli spēja tikt galā pat automašīnas īpašnieks un nomainīt nepieciešamo detaļu, vai, piemēram, īstenot nebūtisku remontu. Tomēr modernas mašīnas visas ir pārpilnas ar elektroniku, kas tad arī ir tas, kas neļauj vairs veikt remontu pašam un spiež cilvēkus doties tādās vietās kā, piemēram, sertificēts toyota autoserviss vai arī cita veida auto serviss. Tādēļ jau ir būtiski, lai ir izraudzīts ne tikai pēc cenām patīkams autoserviss Rīgā vai arī citā pilsētā, bet tajā pat brīdī arī ar lielu pakalpojumu klāstu, kas tad tiks veikti profesionāli.

Kā dalās servisi?

Ikkatrs autoserviss Juglā vai arī jebkurā citā Rīgas mikrorajonā tiek iedalīts 3 galvenajās grupās, oficiāli konkrētu marku dīleru autoservisi, licencēts parasts autoserviss un privātu mehāniķu pakalpojumi garāžā. Ar ko tieši tie atšķiras un, kāds tieši būs vislabākais variants, centīsimies noskaidrot.
Oficiāls dīleru serviss, tāds ir, piem., sertificēts lexus serviss, tie parasti būs noteiktas auto brenda markas pārstāvniecības, kuru tieši remontā tie specializējas. Visbiežāk tā būs mašīnas apkope ar garantiju, jo, gadījumā ja, piem., būs nepieciešams auto remonts vai diagnostika, transportlīdzekļa saimnieks varētu būt spiests maksāt “kārtīgu” cenu. Nenoliedzami, tas nav visos sertificētos servisos, tāpēc minētais apstāklis būs kārtīgi jānoskaidro.
Oficiāli reģistrēts autoserviss Rīgā vai jebkur citur mūsu valstī, kas tad tiek reģistrēts, ievērojot Latvijas likumus un tie pilnīgi ir un būs atbildīgi par savu veikto servisu, arī tad, kad Jums vajadzīga vien riepu montāža un balansēšana. Tāda veida serviss ir diezgan populārs, šadā vietā ir kā profesionāls auto elektriķis, tā arī automehāniķis, gan arī labas kvalitātes pakalpojumu klāsts. Tanī pat brīdī cenas ir zemākas.
Pēdējā grupa – privatās garāžas, kurās piedāvātais auto remonts tiks izdarīts neoficiāli. Bez šaubām, šajā gadījumā vienmēr ir mazas cenas, tajā pat brīdī te nebūs arī nekādu garantiju un atbildības par sniegtajiem pakalpojumiem. Un jauno auto diagnostika drīzāk nebūs pareizi veikta.

Ieteikumi autoservisa izvēlē

Pamata faktori, kas jāņem vērā veicot autoservisa atlasi:
1)Tehniskais aprīkojums – bez laba inventāra komplekta nemaz nav iespējama kvalitatīva auto diagnostika vai pat parasta riepu montāža un balansēšana. Tāpēc uzmanīgi noskaidrojiet, kāds tad pacēlājs un cita veida inventārs var būt servisā, tādā, piemēram kā, sertificēts toyota autoserviss;
2)Darbinieki – Profesionāls automehāniķis būs labas kvalitātes pakalpojumu pazīme. Kad speciālistam pat nav parastāko iemaņu vai arī viņam pat grūti noteikt avārijas cēloni, neriskējiet! Pat, ja Jums nepieciešams auto elektriķis, jo šodien jaunas automašīnas būs ļoti atkarīgas no elektronikas.
3) Auto detaļas – uzziniet tieši par palīgmateriāliem kā arī izvēlētajām detaļām. Atcerieties, kad zemas kvalitātes auto detaļas izmantošana, pēc laika jau var izraisīt nelabojamas sekas mašīnai.
Jāapzinās, ka tieši laba servisa atrašana ir drošība un arī ilga mašīnas mūža garantija. Noskaidrojiet draugu atsauksmes un tad piemeklējiet servisus, kur tad ir atbildīgi tieši par sniegto pakalpojumu kvalitāti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *