Auto remonts pie jomas ekspertiem

Mūsdienu vide jau ir ļoti mainījusies, kā rezultātā šodien ar jaunām mašīnām brauc ne tikai diezgan bagāti cilvēki, bet pat parastie cilvēki ar vidējo algu līmeni. Līzings un patīkamā cena jauniem auto aizvien vairāk mudina cilvēkus iegādāties nevis vecus lietotus, bet jaunos auto. Galvenā atšķirība jau ir tajā, ka ar veciem auto vienkārši varēja tikt galā arī pats auto īpašnieks un nopirkt nepieciešamo auto detaļu, vai veikt nelielu labošanu. Taču mūsdienīgas mašīnas visas jau ir pārpilnas ar elektroniku, kas neļauj vairs izdarīt remontu pašam un spiež cilvēkus doties tāda veida vietām kā, piem., sertificēts toyota autoserviss vai cita veida markas serviss. Tādēļ jau ir būtiski, lai ir izraudzīts ne vienīgi cenu ziņā patīkams autoserviss Rīgā vai citur Latvijā, bet tajā pat brīdī arī ar lielu pakalpojumu klāstu, kas būs veikti profesionāli. Autoservisi piedāvā plaša spektra pakalpojumus – no lukturu regulēšana , līdz pat elektronikas remontam.

Galvenās grupas, kurās iedala autoservisus

Visi servisi jau ir iedalīti trīs pamata grupās – dīleru serviss, vairāku mašīnu marku autoservisi vai privātie servisi un privātās garāžas.
Ikviens automašīnu pārdošanas uzņēmums specializējas kādā vienā konkrētā mašīnas markā. Tieši tās jau ir drošas firmas, kas aizņem septiņpadsmit procentu servisu tirgus daļu. Šāds autoserviss pielieto vienīgi oriģinālas rezerves daļas un īpašu kvalitatīvu aprīkojumu. Lai uzsāktu auto tehnisko apkopi, katrs oficiāls serviss jau ir licencēts un arī saņem atbilstošu sertifikāciju, piemēram, sertificēts lexus autoserviss. Sazinoties ar tādu servisu, Jūs noteikti saņemsiet augstas kvalitātes servisu pie tam ar garantiju jebkura tipa darbam. Diemžēl tādu uzņēmumu pakalpojumi nav īsti lēti un izdevīgi.
Vairāku zīmolu automašīnu servisos būs izdarīts auto remonts neatkarīgi no valsts, markas vai izlaišanas gada. Bieži vien tādas organizācijas piedāvā pat garantijas servisu un pilda kvalitatīvu remontu. Un tas arī var būt, piem., sertificēts toyota autoserviss, taču tas nav markas pārstāvniecība. Un, protams, šajā gadījumā darba izdevumi būs tiešām mazākas nekā tas ir pie izplatītāja. Šāds autoserviss Juglā sastopams, vai pat arī citā rajonā un šeit var saņemt tādus pakalpojumus, kā riepu montāža un balansēšana, auto diagnostika, protams, arī pats auto remonts un arī citi darbi. Tāda veida autoservisi aizņem apmēram 31% no visa tirgus.
Un eksistē auto remonts, kas realizēts kaut kādā garāžā, kas visbiežāk būs maza darbnīca, kurās darbojas dažādi cilvēki. Šeit automehāniķis varētu būt arī ar pieredzi un lietpratīgs, bet bez vajadzīgās izglītības, turklāt atrast lietpratēju tomēr ir ļoti smags uzdevums. Parasti tādās garāžās tiek realizēts zemas kvalitātes auto remonts. Tajā pašā brīdī netiks piedāvātas jebkādas garantijas, bet izmaksas te, visticamāk, būs zemākas.

Uz ko tad jāskatās, izvēloties servisu?

Galvenie kritēriji, kas tad jāievēro izdarot servisa izvēli:
1)Tehniskais aprīkojums – bez laba aprīkojuma komplekta nemaz nav iespējama kvalitatīva auto diagnostika vai arī parasta riepu montāža un balansēšana. Tādēļ uzmanīgi uzziniet, kāds pacēlājs un cits aprīkojums var būt autoservisā, tādā, kā piemēram, sertificēts lexus autoserviss;
2)Darbinieki – Profesionāls automehāniķis būs augstas klases pakalpojumu iezīme. Ja darbiniekam pat nav parastāko iemaņu vai, piemēram, tam pat smagi noteikt avārijas cēloni, neriskējiet! Pat, ja Jums nepieciešams auto elektriķis, tā kā šodien jaunās mašīnas būs ļoti atkarīgas tieši no elektronikas tajā.
3) Rezerves daļas – noskaidrojiet tieši par materiāliem un arī izvēlētajām detaļām. Iegaumējiet, kad sliktas kvalitātes rezerves daļas uzstādīšana, pēc laika var arī izraisīt nelabojamas sekas automašīnai.
Jāapzinās, ka tieši laba servisa izvēle ir Jūsu drošība un arī gara mašīnas mūža garantija. Noskaidrojiet paziņu atsauksmes un piemeklējiet servisus, kur tad ir atbildīgi par piedāvāto pakalpojumu kvalitātes līmeni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *