Uzlīmju izgatavošana tieši pēc klienta pasūtījuma

Uz šodienu uzlīmju izgatavošana būs diezgan populārs drukāšanas pakalpojums. To tirāža sasniedz miljoniem eksemplāru, un šajā gadījumā var arī teikt, ka tieši šis jau ir viens no pamata drukas variantiem, ko izmanto uzņēmējdarbībā. Viennozīmīgi tā joma, kurā var tikt izmantotas apaļas uzlīmes vai arī cita veida ir diezgan plaša. Uzlīmes izvieto uz pārtikas precēm, alkohola, aptiekas produktiem, sadzīves ķīmijas/parfimērijas, rūpniecības izstrādājumu taras. Protams, arī uzņēmumi, kas neražo preces, parasti izvēlās pasūtīt personalizētas uzlīmes, lai tādā veidā padarīt dāvanas par svarīgām, kā piemēram, partneriem.

Uzzināt vairāk – https://budgetprint.lv/veikals/uzlimes/

Uzlīmju izgatavošana – veidi, kā arī iespējas

Interesanti, bet uzlīmju druka un tās metodes izvēle būs ietekmējama no krāsas, attēla specifikas, tirāžas, izejmateriāliem un cita veida momentiem, arī cena būs no tā atkarīga. Pieprasītas metodes, kā pasūtīt un drukāt uzlīmes:
-Digitālā druka. Šeit nav nepieciešams sagatavošanās etaps, tādēļ ir ekonomiski izdevīga uzlīmju druka tieši mazām tirāžām, bet, pieaugot klienta pasūtījuma daudzumam, pašizmaksa diez vai samazināsies.
-Fleksogrāfija. Tieši šī tehnika tiek meklēta, kad tiek sūtīta uzlīmju druka milzīgā daudzumā – no 50 000 gab. Tehnoloģija tad ir atbilstoša darbam ar atšķirīgiem izejmateriāliem, attēls būs kvalitatīvs un ar spilgtām krāsām.
-Termopārneses jeb folijas uzlīmes druka. Šī metode izdevīga nelielām tirāžām, kas ir no 1000 gabaliem. Šeit nepieciešams īpašs printēšanas aparāts. Šeit iespējams strādāt ar kartonu, tekstilizstrādājumiem, papīru un pat sintētiku. Tāda tipa apaļas uzlīmes būs izturīgas pret jebkāda veida ultravioleto staru ietekmi, temperatūras svārstībām.
-Ofseta. Piemērots drukāšanai uz kartona un papīra. Šinī gadījumā drukāt uzlīmes izdevīgi vidēji lielām tirāžām.
-Termiskā drukāšana – Līdzīga termopārneses drukai, taču ar sliktākas kvalitātes iznākumu. Atbilstošs tādu produkcijas marķēšanai, kur būs īss glabāšanas laiks – vidēji trīs līdz četri mēneši.
-Karstā drukāšana jau ir labi piemērota uzlīmēm, kas būs etiķetes. Attēls tiks pārvietots uz uzlīmes virsmu zem spiediena, ņemot vērā konkrētu temperatūras režīmu. Piemērots drukāšanai uz auduma, plēves, ādas, lietojot hologrāfiskas un metalizētas krāsas. Drukāšanas termiņu nosaka tas, cik sarežģīta ir druka, sūtījuma apjoms vai cita veida parametri.

Kā tieši sameklēt labāko tipogrāfijas vietu?

Kā viens no galvenajiem jautājumiem, kurš būtu jāuzdod sev, būtu tas, ar ko tad vēlaties darboties – ar parastu starpnieku, reklāmas kompāniju vai arī ar tipogrāfiju. Kā piemēram, ievērojama tipogrāfija ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi apliecina to, kad Jūsu pasūtījums un vēlēšanās tiks sadzirdētas, un, ekonomējot finanses, tiks atrasts vislabākais risinājums priekš Jums, kur uzlīmju druka, cena un piegāde klientam būs tik labi saplānota, ka tiešām Jūs būsiet apmierināts. Centieties uzzināt vairāk datu par pašu uzņēmumu, apskatiet rekomendācijas tiešsaistē no klientiem. Gadījumā ja pasūtījums ir sarežģīts, šajā gadījumā labāk būtu sazināties ar drukas veikalu un apspriest nianses ar menedžeriem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *