Kolagēns Tavam ādas skaistumam un veselībai

Uztura bagātinātājs – kolagēns pēc to raksturīpašībām tomēr ir viens no visizplatītākajiem un neatkārtojamajiem olbaltumiem. Tas ir un būs savdabīgu “līme”, kura uztur Jūsu ķermeni kopā, stirpinot muskuļu grupas kā arī audus, orgānus. Neaizvietojama saišu, locītavu, kā arī kaulu daļa, tā veicina darbību, bet samazina šo kustīgo daļu sabrukšanu. Kolagēns kopā ar pašu elastīnu, kas atrodams saistaudos, pats kolagēns nodrošina elastību audos. Tas nosaka vissvarīgāko lomu, kuras dēļ šis olbaltums tiek iekļauts vairākās procedūrās, priekš tam, lai saglabātu ādas jaunību, tvirtumu, mitrumu tajā kā arī skaistu izskatu. Kolagēna ražošana samazinās līdz ar vecumu. Jo vairāk nobriedis kļūst cilvēks, jo mazāks kolagēna daudzums tiek ražots organismā. Tādēļ dažādi uztura bagātinātāji, it sevišķi kolagēna lietošana, kļūst tieši par ikdienas daļu.

Uzzini vairāk – https://kolagens.lv/pages/kolagens-matiem

Kolagēna iedalījums tieši pēc viņa ietekmes

Uztura bagātinātāji, kuros ir kolagēns, pirkt iespējams iepakojumos, kas ir marķēti: pirmais, otrais, trešais tips. Kopā ir pat 28 dažāda tipa kolagēna, bet cilvēka ķermenis sintezē I, II, III un IV tipu. Ražojot kolagēnu, pārsvarā var tikt izlaisti pirmie trīs. I tipa kolagēns ir vēl nepieciešams ādai un kauliem, cīpslām, acīm, muskuļiem un citam. 2. tipa kolagēnu izmanto skrimšļa veidošanai, kā kolagēns locītavām, bet trešā tipa olbaltums ir iiesaistīts asinsvadu ražošanā un šī veida kolagēns muskuļiem ir arī labi atbilstošs un arī ādai. Minētie veidi pēc to sastāva jau ir līdzīgi. Tie tikai atšķiras viens no otra pēc aminoskābju montāžas secības kā arī oksilizīna daudzuma. Praksē var teikt, ka viena un tā paša tipa kolagēni atšķiras, var būt, ka to sekmē pati formula, piedevas kā arī veids, kā tas izdalās. Kad Jums būs nepieciešams kolagēns, lai atrisinātu kādu konkrētu problemsituāciju, tajā gadījumā labāk būtu izvēlēties tam vispiemērotāko, kā piemēram, kolagēns ādai, matiem vai varbūt kolagēns locītavām, gadījumā, kad gribat “profilaksei”, tad vislabāk izvēlēties ar papildu piedevām.

Dabiskais kolagēns – pirkt online vai aptiekā uz vietas tur?

Kad jau ir vajadzīgs kolagēns, pirkt to var ne vien aptiekā, bet arī online vidē. Bet centieties uzzināt vairāk par uzņēmumu, kā arī viņa imidžu, tā kā uztura bagātinātāji ir jālieto iekšā organismā. Saprotiet priekš sevis, kāds tad būtu nepieciešams variants – kolagēns ādai, matiem, vai , piemēram, kolagēns kauliem, muskuļiem. Protams, pirms pirkt tomēr ir vajadzīgs precizēt, kāda ir kolagēna lietošana. Ir dzeramais kolagēns, kas jau ir sagatavots. Tas ir bioloģiski pieejams, pie tam ir piemērots pat tiem, kuri cieš no gastrīta. To ir ērti uzņemt, un vēl tas nemaz nav pašam jāgatavo – 1 pudele satur ikdienas devu 5 g. Tiek plaši pielietots kolagēna pulveris, kas tomēr ir vienkārši uzņemams. Bet, ja pulveri pērkat ne paciņas veidā, tad dzēriens būs jāsagatavo pašiem, kas tad ceļojumu ziņā nav īpaši ērti. Kolagēns kā kapsulas vai tapbletes jau ir ērtākais izmantošanas paņēmiens, ko tieši varat paņemt uz darbu vai ceļojumā. Nenoliedzami, ja būs skatīts kolagēns, atsauksmes ir tas, ko ir jāapskata vispirms, tā Jūs atradīsiet vispiemērotāko variantu sev.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *