SKAISTAS DĀRZA MĒBELES UN MUCU PIRTIS TAVAI PRIVĀTMĀJAI!

Visā pasaulē dažāda veida amatniecības nozares ir ļoti pieprasītas un netrūkst tie, kuri vēlas iegādāties tieši ar rokām darinātu produkciju. Ja runājam konkrēti ar kokapstrādi, tad ļoti populāri ir ne tikai dažādi no koka darināti nieciņi, bet arī mazās un lielās mēbeles, kā arī nelieli projekti, kas sevī ietver saskaņotas dārza mēbeles no koka, lapenes, pirts mājiņas un pat bērnu rotaļu laukumus, smilšu kastes un suņu būdas. Interneta dzīlēs ir iespējams atrast un iepazīties ar daudzu kokapstrādes meistaru kontaktiem un portfolio, tādēļ atliek tikai izvēlēties uzņēmumu vai meistaru ar kuru sadarboties, lai savu apkārtni padarītu sakoptāku un skaistāku. Pavasarim tuvojoties arī siltumnīcas cena sāk kust – ieskaties piedāvājumā!

LATVIJĀ RAŽOTAS DĀRZA MĒBELES UN BĒRNU SPĒĻU LAUKUMI.
katram no mums brīvo laiku patīk pavadīt ārpus telpām, taču, tas nenozīmē, ka ir jāpamet savi mājokļi. Privātmāju un vasarnīcu saimnieki novērtēs iespēju pasūtīt izgatavošanai dažādas dārza mēbeles un bērnu laukumiņus, kas būs lielisks variants ne tikai ģimeniskām maltītēm un atpūtas brīžiem terasē vai dārzā, bet arī nodrošinās interesantu brīvā laika pavadīšanu bērniem. Jau pieminētajiem bērnu laukumiņiem ir iespējams izgatavot dažādas konstrukcijas un komponentes, piemēram, slīdkalniņus, smilšu kastes, šūpoles un daudz ko citu. Smilšu kastes iespējams pasūtīt ar vai bez vāka. Pasūtot dārza mēbeles no koka un bērnu rotaļu laukumus, projektu ir iespējams izveidot vienu ar otru saskaņotu ne tikai krāsu, bet arī dizaina ziņā. Skaistas dārza mēbeles ir lielisks papildinājums jebkuram mājoklim.

VAI IR VAR IZNOMĀT PIRTS MUCU?
Jau izsenis zināms, ka latviešiem ļoti tuvi ir pirts rituāli. Agrāk neviena lauku māja nebija iedomājama bez pirts mājiņas pašā tālākajā sētas malā, taču mūsdienās, šī tendence varāk nav tik aktuāla, turklāt, daudzi izvēlas mūsdienīgus risinājumus – pārvietojamo pirti un arī kublu. Izgatavotās pirtis atgādina apgāztu mucu – tās ir cilindriskas formas un viegli transportējamas. To forma ļauj pirtīm uzsilt drīz vien pēc iekurināšanas un nebūs jāpavada ilgs laiks līdz telpa uzsils. Labā ziņa ir tā, ka pirtis ir iespējams arī iznomāt. Pirts īre ir ērta tajās reizēs, kad pašiem nav nepieciešamība pēc pirts iegādes un uzstādīšanas, taču ir vēlēšanās sevi vai savus viesus iepriecināt ar pirts rituāliem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *