RIEPU SERVISS RĪGAS APKAIMĒ.

Jebkurš auto vadītājs zina, ka dažādām sezonām, obligāta arī auto riepu nomaiņa. Autimašīnu vadītāji iedalās divās kategorijās. Viena grupa izvēlas savām automašīnām uzstādīt vissezonas riepas, tādā veidā sezonām mainoties atkrīt problēma par jaunu riepu meklēšanu vai esošo maiņu. Taču, otra daļa dod priekšroku riepu komplektu nomainīt divas reizes gadā. Būtiskākais, kas jāielāgo katram automašīnas īpašniekam, ir regulāra riepu tehniskā apskate un apkope, lai braucienu laikā nebūtu nepatīkami pārsteigumi. Tik pat nepieciešama ir arī uzticama servisa apkope, kas riepas ne tikai nomainīs un veiks diagnostiku, bet arī konsultēs par piemērotākajiem risinājumiem katrai automašīnai un braukšanas paradumiem ikdienā.

Uzzini vairāk – https://mmkserviss.lv/diski/lietie-diski/

GALVENIE INDIKATORI RIEPU IZVĒLEI.

Izvēloties piemērotus riepu komplektus savām automašīnām, jāapsver, vai vēlaties riepas mainīt divas reizes gadā, vai visu gadu braukt ar vienām, visu sezonu riepām. Kamēr ar parastajām ziemas un vasaras riepām nekādu pārpratumu nevar rasties, mulsumu mēdz izraisīt vissezonas riepas un kā tās kalpo vienlīdz ļoti labi dažādos laikapstākļos un gadalaikos, kā arī temperatūras svārstībās. Ziemas un vasaras riepu komplekti atšķiras ne vien pēc to fizikālajām īpašībām, bet arī ķīmisko sastāvu, kas dažādās gaisa temperatūrās nodrošina vislabāko saķeri ar ceļu. Uz slidena un salīdzinoši auksta ceļa seguma ziemas mēnešos, noteikti noderīgas būs ziemas riepas ar radzēm. Ja izvēlēsieties savam auto uzstādīt vissezonas riepas, tad jāņem vērā dažas to īpašības, piemēram, nav ieteicams ilgstoši braukt laikapstākļos, kas aukstāki par 0 grādiem, kā arī vasaras mēnešos protektora nolietojums ir lielāks.

LABS RIEPU UN DISKU SERVISS.
Riepu serviss nenoliedzami nodrošina arī disku servisu un arī apkopi. Disku veidi ir dažādi un specialista ieteikums par to, kādus diskus izvēlēties savam auto, noteikti noderēs. Disku tehniskā apkope ir ļoti būtiska, jo braukšana ar bojātiem diskiem būtiski ietekmē arī automašīnas funkcionalitāti uz ceļa, sākot ar stabilitāti un dinamiku un beidzot pat ar ekonomiskumu, kas daudziem noteikti ir pārsteigums, jo uzskata, ka ekonomiskums tiek noteikts tika pēc iztērētās degvielas daudzuma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *