Tortes un citi gardumi svētku galdam

Konditoreja – kas ir tas, kas pats pirmais nāk galvā? Bez šaubām tie būs saldi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram saldas tortes vai arī kūkas. Taču tagad pakalpojuma piedāvājumu klāsts ir audzis, un dažādas konditorejas Rīgā un arī citās Latvijas pilsētās uzsāk nodrošināt ne vienīgi pašas uzkodas banketam, bet arī citus pakalpojumus, piem., pilna banketu ēdienkarte. Minētais serviss tad ir diezgan populārs daudzu cilvēku vidū, tā kā pašiem jau rūpēties par ēdienkarti būs ilgi un raizējoši. Savukārt šajā gadījumā tiks izveidota personalizēta banketu ēdienkarte, kas tiks piemērota Jūsu un Jūsu viesu vēlmēm, un arī pēc tam nevajadzēs domāt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Uzzini vairāk – http://www.francumaize.lv/produkcija/

Gribat pasūtīt torti? Galvenās nianses, kam jāvērš vērība

Nav būtiski, kādi svētki būs, bet patlaban vienīgi daži klienti dot priekšroku veikala tortēm, bet aizvien lielāku popularitāti sasniedz ne vien tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet, piemēram, arī citās pilsētās. Protams tāda veida konditorejas izstrādājumi, kā piemēram torte vienmēr būs svinību galda galvenā dekorācija, un torte būs pasūtīta atsevišķi pārbaudītā konditorejā. Konditorejas Rīgā piedāvā cilvēkiem ļoti daudz dažnedažādu pildījumu un noformējumu tortēm. Lai var izlemt, kādu pasūtīt torti, vajadzīgs saprast, kādi tieši tortes varianti var būt piedāvāti. Paši banketi parasti dot priekšroku šādam tortēm – no biskvīta, marcipāna, no suflē vai jogurta. Suflē un jogurta tortes pēc pasūtījuma jau ir piemērotas, ja viesi rūpējas par savu figūru. Savukart marcipāna tortes ir visdārgākās. Tomēr visbiežāk tortes uz pasūtījumu būs tieši biskvīta. Šie konditorejas izstrādājumi no biskvīta palīdz realizēt jebkuras izdomas, savukārt gatavās kūkas pārtop par īstu mākslas darbu, ar ko lepojas konditorejas rīgā vai jebkur citur pasaulē.

Labi pārdomāta banketu ēdienkarte ir īsta pasākuma garantija

Banketi ir viens no populārākajiem svētku galda organizēšanas formātiem. Banketi būs atbilstoši kāzām, jubilejām, izlaidumiem kā arī cita veida pasākumiem. Plānojot jebkuru pasākumu, tad ir nozīmīga pareizi izstrādāta pati banketu ēdienkarte, ņemot vērā uzlūgto cilvēku skaitu. Interesanti, ka pati banketu ēdienkarte būs skaitīta gramos saistībā ar pasākuma ilgumu. Lietišķie banketi standartā iet pāris stundas, un šeit uzkodas būs rēķinatas atbilstoši līdz 400 gramiem uz cilvēku. Kad notiek galda klāšana jubilejai vai izlaidumam, kur pasākums ilgst no 4-6 stundām, būs aprēķināts 600-1200g produktu uz cilvēku liela banketu ēdienkarte. Bet kāzas kopā ar tādu lietu, kā tortes uz pasūtījumu, tiks aprēķināts līdz pat 1500g produktu liela banketu ēdienkarte uz vienu cilvēku. Taču der atcerēties, ka pasākums būs izdevies un galda klāšana būs augstā līmenī tikai pārbaudītā vietā. Savukārt galdu klāšana cenas ziņā jau ir atkarīga no tā, cik daudz produktu tiks izmantots.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *