KĀDI LOĢISTIKAS PAKALOJUMI IR PIEEJAMI?

Imports un eksprots bija, ir un būs viena no būtiskākajām ekonomikas sastāvdaļām, tāpēc loģistikas pakalpojumi ir bijuši aktuāli visos laikos jau gadu simtiem ilgi. Ikdienā nemaz nemēdzam aizdomāties par to, ka viss tas, ko atrodam veikalu plauktos, ir kāda tipa loģistikas procesu rezultāts. Loģistika ir viss – sākot no brīža, kad prece pamet noliktavu, līdz mirklim, kad tā sasniedz adresātu. Šo darbiņu parasti veic loģistikas speciālisti ražotnēs vai atsevišķi nolīgtas personas no loģistikas pakalpojumu sniegšanas aģentūrām. Nereti dažāda tipa loģistikas kompānijas piedāvā arī papildus vairākus saistītos pakalpojumus. Līdzās starptautiskajiem kravu pārvadājumiem, populāri ir kravu pārvadājumi mūsu valstī, noliktavu pakalpojumi, konteineru pārvadājumi, un pat kravas taksometrs. Loģistikas pakalpojumi tiek piedāvāti ne tikai sauszemes pārvadājumiem, bet arī jūras un gaisa (avio kravas)

KĀ VAR PĀRVADĀT SPECIFISKU KRAVU?

Lai saņemtu optimālāko izpildījumu kravu pārvadāšanai, katrs pakalpojuma pasūtītājs tiek vērtēts un tiek sniegts vispiemērotākais kravas pārvadāšanas veids, balstoties uz kravas grupu un īpatnībām. Visi šie pakalpojumi sevī ietver arī kravu apdrošināšanu un muitas brokeru pakalpojumus. Transportēta tiek arī negabarīta krava, izvēloties piemērotāko veidu, kā tai sasniegt galamērķi. Esošo un potenciālo klientu viedoklis allaž ir vissvarīgākais, tādēļ, neatkarīgi no kravas pārvadāšanas tipa, tiek sniegts kvalitatīvs pakalpojums, kas liks klientiem turpināt sadarbību.

AR KO ATŠĶIRAS LOĢISTIKAS PAKALPOJUMI?

Protams, ka kravu transportēšanas veidi savā starpā atšķiras. Tieši tā pat atšķiras arī kravas, ko vajadzīgs pārvadāt, tādēļ nepieciešams atrast zelta vidusceļu, kas dos visoptimālāko un labāko izpildi kravu pārvadājumiem. Auto kravu pārvadājumi mūsdienās ir populārākais kravu pārvadāšanas veids. Šāds kravu pārvadāšanas veids ir viegli organizējams ne vien pārvadāšanai pa Eiropas ceļiem, bet arī citur pasaulē. Savukārt, par drošāko un ātrāko kravu pārvadāšanas variantu, tiek uzskatīti avio pārvadājumi, kas nereti vien tiek izmantoti sensitīvas kravas pārvadāšanai. Protams, nedrīkst aizmirst dzelzceļa pārvadājumus, kas ir salīdzinoši lēts un kvalitatīvs risinājums kravas pārvadāšanai, ne tikai vagonos, bet arī cisternās un uz platformām. Nedrīkst nepieminēt arī vissenāko kravu pārvadāšanas formu – jūras ceļus. Pakalpojums tiek nodrošināts ne tikai kravu pārvadāšanai uz lielākajām eiropas, bet arī uz pasaules ostām Malaizijā, Singapūrā un pat ASV.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *